Software Engineer Industriële Automatisering Son

MA-IT levert kennis en kunde

Onze corebusiness is het adviseren en uitvoeren van software- en hardware projecten in de industriële automatisering. De engineers bij MA-IT MyAutomation zijn zeer divers; van doorgewinterde consultants engineering, tot en met getalenteerde juniors. Door deze enthousiaste en gedreven engineers blijven we sterk groeien. Daarom zijn we in Son (Eindhoven) nu op zoek naar een Software Engineer Industriële Automatisering.

Junior Hybride Software Engineer IT Deventer

Wil jij je hele leven achter een bureau code kloppen?

Wil je jouw code ook echt in actie zien? Dan is de nieuwe functie Hybride Software Engineer IT voor jou een uitkomst. Want als Hybride Software Engineer zit je tussen de Industriële Automatisering en de Kantoor Automatisering in. Je krijgt het beste van de twee werelden.

Industriële Automatisering is het automatiseren van machines en robots. Dit gebeurt voornamelijk met PLC’s. De Kantoor Automatisering is uiteraard niet onbekend voor je. Maar deze twee gebieden groeien steeds dichter tegen elkaar aan. Wordt de spil tussen beide werelden; Hybride Software Engineer IT.

Senior Software Engineer IA Gorinchem

Mooie techniek, mooi werk en werkgeluk

Zit jij op de juiste plek? Je hebt behoorlijk veel ervaring in de techniek. Je technische skills zijn up-to-date. Wij vinden het belangrijk dat je je verder blijft ontwikkelen in je vak en als mens. Zodat je ook de komende jaren met plezier naar je werk toe blijft gaan. Met voldoende ontwikkeling, veel afwisseling en een goede werk-privé balans.

Lead Engineer Electrical

MA-IT levert kennis en kunde aan de technische wereld. Onze corebusiness is het adviseren en uitvoeren van software- en hardware projecten in de industriële automatisering. De engineers bij MA-IT zijn zeer divers; van doorgewinterde consultants engineering, tot en met getalenteerde juniors. Door deze enthousiaste en gedreven engineers blijven we sterk groeien. Daarom zijn we in Deventer, Eindhoven,  Papendrecht en Barneveld nu intensief op zoek naar een Lead Engineer Electrical.

Hardware Engineer

MA-IT levert kennis en kunde aan de technische wereld. Onze corebusiness is het adviseren en uitvoeren van software- en hardware projecten in de industriële automatisering. De engineers bij MA-IT zijn zeer divers; van doorgewinterde consultants engineering, tot en met getalenteerde juniors. Door deze enthousiaste en gedreven engineers blijven we sterk groeien. Daarom zijn we in Deventer, Eindhoven,  Gorinchem en Hilversum nu intensief op zoek naar een Hardware Engineer Industriële Automatisering.

Trainee Industriële Automatisering

Whohoo! Of toch niet?
Als vers afgestudeerde engineer ligt de wereld aan je voeten. Je krijgt overal geweldige arbeidsvoorwaarden, leaseauto’s en tientallen recruiters komen je mailbox en social media binnen vallen. Je kunt op één van de geweldige aanbiedingen ingaan of lekker bij je afstudeerbedrijf blijven plakken. Maar helaas! Vaak komt het erop neer dat je in je eerste baan veel eenvoudig en repeterend werk mag uitvoeren; SCADA plaatjes tekenen, tekeningen controleren of PLC programma’s kopie-plakken. Het meedraaien in echte projecten is na je studententijd wel prettig, maar op het werk ben je snel uitgekeken. Op naar de volgende werkgever waar het circus weer van vooraf aan begint. Vele afgestudeerde HTS-ers gingen je voor.

Gelukkig heb je ook een andere keuze.
Drie jaar geleden is er vanuit de groep Industriële Automatisering Professionals Nederland, de IA Professionals Academy opgezet. Je bent in loondienst, met goede arbeidsvoorwaarden bij een gerenommeerde Industrieel Automatiseerder; MA-IT MyAutomation. Daar neem je deel aan de IA Professionals Academy. Deze training neemt de eerste drie maanden van je dienstbetrekking in beslag en veranderd je van een afstudeerder in een Software Engineer in de industriële automatisering. Je leert er allemaal praktische zaken die er bij je HBO opleiding bij in zijn geschoten. Bijvoorbeeld het goed toepassen van ISA-88, het maken van Control Modules en diepgang in het werken met Siemens TIA Portal en TIA WinCC. De training en de snelheid waarmee deze wordt doorlopen wordt aangepast aan de bij jou aanwezige kennis en jouw tempo.

En dan?
Na het doorlopen van de academy werk je mee aan mooie projecten bij gerenommeerde bedrijven. Niet als SCADA-plaatjes-maker of kopie-plak-master, maar als volwaardig Software Engineer IA. Ondertussen heeft MA-IT MyAutomation al meer dan 30 engineers op deze manier een stap laten overslaan en ze een vliegende start gegeven.

Dus;

 • vanaf dag 1 een volwaardige baan met goede arbeidsvoorwaarden
 • een 3-maandse training, waarmee je direct op niveau komt
 • dé manier om je carrière goed te beginnen
 • de loopbaan ontwikkeld zich de eerste drie jaar aantoonbaar sneller
 • voor afgestudeerden HBO-TN, HBO-E, HBO-TI en HBO-Nanotech
 • we hebben kantoren in Deventer, Son, Gorinchem en Hilversum

Bekijk de ervaring van een student die dit pad heeft gevolgd

Lead Software Engineer IA Deventer

Ben je uitontwikkeld?

Volgens ons stopt je ontwikkeling nooit. Zijn je technische skills helemaal up-to-date, dan worden er weer nieuwe eisen aan je social skills gesteld. Als Lead Software Engineer heb je uiteraard de nodige ervaring opgedaan. Maar dat betekend niet dat er niet verder in je carrière moet worden geïnvesteerd.

Java specialist

MA-IT levert kennis en kunde aan de technische wereld. Onze corebusiness is het adviseren en uitvoeren van software- en hardware projecten in de kantoor automatisering. De engineers bij MA-IT zijn zeer divers; van doorgewinterde consultants engineering, tot en met getalenteerde juniors. Door deze enthousiaste en gedreven engineers blijven we sterk groeien. Daarom zijn we in Deventer, Papendrecht, Eindhoven en Barneveld nu intensief op zoek naar een Java specialist.

.NET ontwikkelaar

MA-IT levert kennis en kunde aan de technische wereld. Onze corebusiness is het adviseren en uitvoeren van software- en hardware projecten in de kantoor automatisering. De engineers bij MA-IT zijn zeer divers; van doorgewinterde consultants engineering, tot en met getalenteerde juniors. Door deze enthousiaste en gedreven engineers blijven we sterk groeien. Daarom zijn we in Deventer,Papendrecht,Eindhoven en Barneveld nu intensief op zoek naar een .NET ontwikkelaar

Stage / Afstuderen

Je toekomst is nu

Kennis en kunde zijn een onderdeel van een succesvolle loopbaan. Daarnaast zijn het opbouwen van een netwerk, het zoeken waar je je het beste thuis voelt en ondertussen veel plezier in je werk hebben net zo belangrijk. Binnen MA-IT combineren we het uitvoeren van uitdagende projecten met een leuke groep collega’s. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste engineers die ons nu en in de toekomst gaan versterken. Wij zijn op HBO en academisch niveau op zoek naar;

 • Besturingstechnici
  Met een opleiding in de elektrotechniek, WTB, IA of TN
 • Hardwareengineers
  Met een opleiding in de elektrotechniek
 • Mechanical Engineers
  Met een WTB opleiding
 • Software ontwikkelaars IT
  Met een IT opleiding

Wil jij als engineer graag een loopbaan beginnen bij MA-IT, maar staat jouw afstudeerrichting er nog niet tussen, twijfel dan geen moment en ga voor een open sollicitatie bij MA-IT.

Wil je een overzicht van alle openstaande afstudeeropdrachten? Kijk dan hier.