All you can train

Software Engineering

technical training as a service

All you can train

Het dilemma

Als het economisch super gaat heeft er niemand tijd om op training te gaan. Altijd druk, druk, druk. Op naar het volgende project, de volgende deadline. Als er wel tijd is, dan is de trainingsbehoefte vaak moeilijk te budgetteren. Vanaf vandaag introduceert MA-IT MyAutomation de oplossing; Technical Training As A Service (TTAAS).

MA-IT MyAutomation heeft met de IA Professional Academy een opleiding die engineers verder helpt. Startende engineers krijgen hiermee een boost, zodat ze sneller zelfstandig aan het werk kunnen. Medior engineers krijgen een extra steun in de rug om beter, sneller en gestructureerder te werken. Daarbij staan de social-skills centraal in de opleiding.

Naast deze opleiding, is MA-IT MyAutomation continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van het trainingspakket. Gaandeweg worden technische trainingen, social-skill en ICT-trainingen toegevoegd aan het pakket. Deze trainingen zijn gericht op HBO/WO denk- en werkniveau, voor Software Engineers Industriële Automatisering en Hybride Software Engineers.

Voor een fixed price per maand per engineer, kan de engineer bijna onbeperkt trainingen volgen bij MA-IT MyAutomation. Elke online training kan worden gevolgd, de klassikale trainingen hebben uiteraard een maximaal aantal deelnemers per sessie, maar ook deze trainingen kunnen worden gevolgd.

Optioneel kunnen we ondersteuning bieden tijdens een jaarlijks POP-gesprek met de engineer.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, mail ons op contact@my-automation.nl of bel met Mark van den Brink op 085 130 25 26.

All you can train for software engineers in Industrial Automation

Hoe werkt het?

Het TTAAS-contract wordt afgesloten door de werkgever voor de vaste duur van drie jaar met een maandelijkse fee. Het contract is voor één specifieke engineer.

Voor een vaste fee van € 169,- per jaar kunnen alle trainingen worden gevolgd die worden aangeboden, uitgezonderd de IA Professional Academy.

Als de engineer ook gebruik wil maken van de IA Professional Academy dan is de maandfee € 399,-. De keuze om de IA Professional Academy te volgen vindt plaats voor het afsluiten van het TTAAS contract.

Dus; onbeperkt technische- en social skill trainingen voor engineers voor een fixed price