Diensten

hard- en software engineering

Kennis en kunde op het gebied van

MA-IT: KENNIS & KUNDE

industrial automation

Onze engineers zijn actief in de Industriële Automatisering voor gerenommeerde klanten in binnen- en buitenland. Ze bedenken, beschrijven, schrijven en implementeren software voor PLC / SCADA. Onze specialisten beheersen uiteenlopende systemen.

Voor robotica zijn er een aantal specialisten, die uw robotpark optimaal aan het werk zet. Voor de grote merken robots hebben we de experts in huis.

Ook koppelingen naar hoger gelegen systemen kunnen we verzorgen. Met een aantal specialisten die multidisciplinair in te zetten zijn, biedt MA-IT, de mensen die voor u een oplossing maken.

Met het opleiden van onze engineers bereiken we veel. Maar niet ieder mens is hetzelfde. Dat is bij een engineer dus ook zo.

Toch wordt vaak hetzelfde verwacht van verschillende mensen. MA-IT kent haar mensen. Ze weet welke klussen bij wie past. Wie het leuk vindt om met de poten in de modder te staan of wie het leuk vindt om een schroevendraaier vast te houden. Of wie niet.

Hierdoor kunnen we de juiste engineer op het goede project neerzetten. Zodat én de engineer gelukkig blijft en de klant geholpen wordt.

Office automation

Onze software engineers in de kantoor automatisering helpen klanten hun doelstellingen te realiseren. Onze klanten variëren van kleine website bouwers tot de overheid. Wat de klanten gemeen hebben?

Ze kiezen voor een betrokken partner, die kennis en kunde levert in de IT. Die kennis en kunde zit in onze engineers. Ze lopen uiteen van systeem analist, tot database beheerder en alles wat hier tussenin zit.

Door middel van certificeringen en trainingen worden de engineers, technisch op niveau gebracht en gehouden. Ook aan de sociale en communicatieve kant van de engineers wordt aandacht besteed.

Plannen en uren inschatten blijft lastig, maar door feedback bij de interne projecten wordt het steeds meer een dagelijkse taak. Binnen MA-IT wordt SCRUM veel toegepast om de doelstellingen te realiseren. Er kan van elke IT engineer binnen MA-IT verwacht worden dat ze SCRUM kunnen toepassen.

hardware engineering

De wereld blijft veranderen. Ook de verwachtingen die er in de elektrotechniek zijn veranderen. Tegenwoordig is er door automatisering minder behoefte aan elektrotechnisch tekenaars. De verwachtingen die aan hardware engineers worden gesteld wordt echter steeds breder.

Voor MA-IT was dit een aantal jaar geleden reden om hardware engineers verder op te gaan leiden. Ook een goede kennis van de engineeringspakketten is tegenwoordig nodig. Vandaar dat we een opleidingsprogramma zijn gestart, die zich voornamelijk richt op E-Plan.

Ondertussen hebben we een aantal E-Plan gecertificeerde Hardware Engineers die leuke projecten tot een mooi eind weten te krijgen.

Net als bij de overige engineers binnen MA-IT, wordt er naast de technische opleidingen ook tijd gestoken in zaken als communicatie en planning. Bij een aantal klanten hebben we mee mogen helpen om SCRUM te introduceren binnen de engineerings-teams.

Zo zien we het graag; kennis en kunde toevoegen aan de engineeringsafdeling van de klant.

MA-IT biedt haar kennis en kunde

op het gebied van hard- en software engineering aan in een breed palet aan toepassingen:


Elektrische & Installatie Engineering


Software Engineering


Werktuigbouwkundige Engineering


Consultancy


Productontwikkeling


Kantoorautomatisering