Visualisatie ERP data

Inzicht in gegevens wordt een stuk eenvoudiger als deze data grafisch wordt weergegeven. Bij deze opdracht ga je gegevens uit het ERP systeem visueel maken op bijvoorbeeld de kaart van Nederland. Zo willen we bijvoorbeeld zien, welke medewerker dicht bij een klant in de buurt woont, of wat de reistijd voor een collega is. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Kun jij een fabriek visualiseren?

Op dit moment wordt er in het Experience Center een volledig autonome mini frisdrankfabriek opgebouwd. Het product van deze frisdrankfabriek is niet de frisdrank, maar de kennis die engineers kunnen opdoen van het automatiseren van productieprocessen. De autonome frisdrankfabriek zit vol technische innovaties zitten, die ook nog eens regelmatig kunnen worden geupdate door de partners van MA-IT MyAutomation.

Robotiseer assemblage werk met R.O.S. / ABB

Onze ABB Robot op het Experience Center staat op dit moment even te pauzeren. Moe van al het assemblage werk. Kun jij hem weer aan de gang krijgen? Wij dagen je uit om hem zo te programmeren met ROS dat hij al de menselijke handelingen kan zien en na kan doen. Zo kan iedereen hem leren om werk uit te voeren.

Ontwikkel de software voor de mini factory

Onderdeel van ons trainingsprogramma is de Mini Factory, een complete fabriek in het miniatuur gemaakt met FischerTechnics. We kunnen aan deze plant diverse soorten PLC / SCADA systemen koppelen om de besturing uit te voeren. En dat is zeker geen speelgoed werk, maar volwaardige software ontwikkeling.