Ontwerp de PLC besturing voor motioncontrol in de pong-game

MA-IT My Automation is leverancier van kennis en kunde in de automatisering. Om onze consultants en engineers constant te laten bijleren hebben we op onze vestiging in Deventer een Experience Center opgericht waarin diverse opstellingen gebouwd zijn met alledaagse moderne technieken uit de industriële automatisering. Omdat wij vestigingen hebben in meerdere plaatsen in het land, zijn we momenteel aan het ontwikkelen met een draagbare opstelling.

Onderzoek naar toepasbaarheid VisiWin 7

VisiWin van INOSOFT is een open systeem om HMI software mee te maken. Deze software begint langzaam terrein te winnen in de Industriële Automatisering. Omdat de engineers van MA-IT MyAutomation graag op de hoogte blijven van innovatieve ontwikkelingen, ga jij meehelpen te onderzoeken of en hoe VisiWin kan worden gebruikt door onze engineers.

Robotiseer assemblage werk met R.O.S. / ABB

Onze ABB Robot op het Experience Center staat op dit moment even te pauzeren. Moe van al het assemblage werk. Kun jij hem weer aan de gang krijgen? Wij dagen je uit om hem zo te programmeren met ROS dat hij al de menselijke handelingen kan zien en na kan doen. Zo kan iedereen hem leren om werk uit te voeren.

Ontwikkel de software voor de mini factory

Onderdeel van ons trainingsprogramma is de Mini Factory, een complete fabriek in het miniatuur gemaakt met componenten van Fischer Technik. We kunnen aan deze plant diverse soorten PLC / SCADA systemen koppelen om de besturing uit te voeren. En dat is zeker geen speelgoed werk, maar volwaardige software ontwikkeling.

Besturingssoftware geautomatiseerd magazijn ontwikkelen

Op ons Experience Center in onze vestiging in Deventer is een geautomatiseerd magazijn ontworpen en gebouwd. Dit magazijn is opgenomen in ons trainingsprogramma zodat we PLC/SCADA engineers beter inhouse kunnen opleiden door middel van verschillende PLC /SCADA systemen. Daarnaast zetten we het magazijn in om engineers te trainen in koppelingen met bovenliggende (ICT) systemen of om bijvoorbeeld storing zoeken goed onder de knie te krijgen.

Mini limonade fabriek voor trainingen op het Experience Center te Deventer

DCS toepassing in een volledig autonome mini frisdrank fabriek

We bouwen op dit moment een volledig autonome mini frisdrankfabriek voor ons Experience Center. Het product van deze frisdrankfabriek is niet de frisdrank die er uit komt, maar de kennis die engineers kunnen opdoen van het automatiseren van productieprocessen. De autonome frisdrankfabriek zal vol technische innovaties zitten, die ook nog eens regelmatig kunnen worden geupdate door de partners van MA-IT MyAutomation.