Afstudeer mini factory PLC SCADA

Schrijven besturing mini factory

AFSTUDEEROPDRACHT

Aansturen mini factory via een webapplicatie

Onderdeel van ons trainingsprogramma is de Mini Factory, een complete fabriek in het miniatuur gemaakt met FischerTechnics. We kunnen aan deze plant diverse soorten PLC / SCADA systemen koppelen om de besturing uit te voeren. En dat is zeker geen speelgoed werk, maar volwaardige software ontwikkeling. Voor deze opdracht ga je een koppeling schrijven met het PLC station en daarna een webapplicatie of een mobiele applicatie om de Mini Factory aan te sturen en gegevens uit te lezen.

Het project in het kort

Het uitlezen van data uit PLC's en deze data in de kantoorautomatiseringssystemen opslaan en via webapplicaties benaderen wordt steeds gebruikelijker. Bij deze opdracht ga je de data in een database opslaan en bedenk je een goede methodiek om op een veilige manier aansturing aan de Mini Factory te geven. Je doet hiervoor eerst onderzoek naar netwerkveiligheid in combinatie met Industriële Automatisering.

Detail informatie

Uiteraard dient er eerst een duidelijk beschreven Functioneel- en Technisch ontwerp moeten worden geschreven. De back-end dient in C# te worden geschreven. Voor een front-end zal dit waarschijnlijk in HTML5 gebeuren. We werken bij MA-IT MyAutomation met Scrum en dit verwachten we dus ook van jou.

Locaties waar deze opdracht uit te voeren is; Deventer, Eindhoven, Almere, Assen of Gorinchem.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.