carriere ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

Aansluiting van Academy op de huidige generatie

IA Professionals heeft een trainingsprogramma ontwikkeld waarin programmeurs worden begeleid op hun weg naar gestructureerd software engineering voor industriële toepassingen. Hiervoor gaat de engineer in een eindopdracht software ontwerpen voor een PLC die een procesinstallatie moet aansturen. Het trainingsprogramma dat bekend staat onder de naam IA Professionals Academy bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. In die tijd zijn we ons naast de techniek ook sterk gaan focussen op de soft skills voor engineers, want wij zijn van mening dat een techneut pas een engineer wordt wanneer deze ook de juiste set soft skills weet toe te passen.

Detail informatie

Vanaf de oprichting van de Academy zijn wij continu aan het bijsturen op inhoud en methodieken, maar ook de wereld om ons heen en de nieuwe generatie engineers is ondertussen veel veranderd. Graag willen we ons programma door jou laten doorlichten om te kijken in welke mate wij nog aansluiting vinden bij de huidige generatie schoolverlater en hoe we het programma kunnen hervormen om bij de nieuwe engineers te laten aansluiten.

Wat is er voor nodig

Wij zoeken een enthousiaste student die zijn of haar afstudeeronderzoek uitvoert met een achtergrond in de Psychologie. Iemand die niet bang is om op onderzoek uit te gaan en informatie in te winnen binnen als buiten de organisatie en zich zelf met een actieve houding opstelt. Bovenal die het leuk vindt om in een dynamische organisatie met veel ontwikkeling en oog voor de mens wilt afstuderen.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.