afstuderen communicator

die echt wat opleveren

AFSTUDEEROPDRACHTEN

Beam me up Scotty

Star Trek is al 50 jaar lang een inspiratiebron voor techneuten en wetenschappers. De technieken die ooit zijn uitgedacht voor de diverse series komen voor een deel steeds dichter bij of zijn al waarheid. Help jij ons met het ontwikkelen van een communicator badge voor binnen ons kantoor?

Het project in het kort

Wij zoeken een hardware- / softwarematige oplossing, die zowel de track & trace binnen het bedrijfspand mogelijk maakt. De badge die je mee draagt en eventuele hardware die in de ruimtes moeten worden geïnstalleerd zorgen ervoor dat we weten waar elke badge (en dus elk persoon) is, binnen het pand. Mocht je tijd over houden, dan kunnen we ook de communicatie tussen personen met deze badges gaan regelen.

Detail informatie

Je zult onderzoek moeten doen naar technieken om te kijken waar een object in een gebouw is. Je zoekt koopdelen, ontwikkeld de software die bijhoudt waar iedereen is binnen het pand en schrijft user interfaces om te zien waar iedereen zich in het pand bevindt. We gebruiken Scrum, C#, Firebird voor veel projecten en waarschijnlijk heb je dit ook echt nodig. Er is budget om daadwerkelijk een aantal ruimten met techniek in te richten op onze Experience Center.

Locaties waar deze opdracht uit te voeren is; Deventer, Eindhoven, Almere, Assen of Gorinchem. Wekelijks een Scrum sessie in Deventer,

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.