techniek

DCS mini frisdrank fabriek

AFSTUDEEROPDRACHT

DCS toepassing in een volledig autonome mini frisdrank fabriek

We bouwen op dit moment een volledig autonome mini frisdrankfabriek voor ons Experience Center. Het product van deze frisdrankfabriek is niet de frisdrank die er uit komt, maar de kennis die engineers kunnen opdoen van het automatiseren van productieprocessen. De autonome frisdrankfabriek zal vol technische innovaties zitten, die ook nog eens regelmatig kunnen worden geupdate door de partners van MA-IT MyAutomation.

Het project in het kort

Als toevoeging aan de Mini Frisdrankfabriek zal er een DCS systeem van B&R worden geïmplementeerd. DCS staat voor Distributed Control System. Het DCS systeem maakt het mogelijk om systemen binnen de frisdrankfabriek beter en nauwkeuriger te beheersen. Daarnaast kan er nog beter gebruik gemaakt worden van alle goederen binnen de fabriek.

Detail informatie

Een volledig geïntegreerd procesbeheersysteem vermindert enerzijds de mate van engineering en vermindert ook de onderhoudskosten gedurende de gehele levenscyclus van de fabriek anderzijds. Geïntegreerde alarm- en trendsystemen zorgen voor volledige transparantie zonder extra deskundige systeemkennis.

Eindresultaat: Goed FDS, software en succesvolle SAT met daarbij een volledige integratie van een B&R DCS Procescontrole systeem binnen de mini Frisdrankfabriek

Wat is er voor nodig

Ben jij dus de student die graag uitgedaagd wordt en het niet erg vindt om zichzelf te blijven ontwikkelen in nieuwe technieken in onze eigen speeltuin. Daar waar de Toys for Boys staan geïnstalleerd en tevens voorbereid is op Industry 4.0. Wil jij bij een team horen die graag de markt op de kop zet en wil jij hier aan bijdragen, kom dan eens langs op onze Experience Centre voor een vrijblijvend gesprek.

Locaties waar deze opdracht uit te voeren is; Deventer, Son, Hilversum en Gorinchem. De installatie staat in Deventer.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.