eplan engineering configuration

EPLAN scripting

AFSTUDEEROPDRACHT

EPLAN Scripting

EPLAN is in Nederland het pakket voor de E-engineering. Onze Hardware Engineers worden daarom allemaal opgeleid als EPLAN certified engineers. Om het leven van de engineers nog makkelijker te maken, kunnen er met VB scripting heel veel taken worden geautomatiseerd. Help jij onze engineers aan de perfecte scriptings-toolbox?

Het project in het kort

Je gaat allereerst onderzoek doen naar de behoeften van onze engineers op het gebied van scripting. Hierbij ga je het gesprek aan, maar bekijk je ook de scripts die de engineers nu al zelf hebben ontwikkeld. Samen met de engineers ga je een FDS opstellen voor de perfecte scripting toolbox. Als alle neuzen dezelfde kant op staan, ga je de scripts toolbox ontwikkelen, testen en documenteren.

Wat is er voor nodig

De scripts worden uiteindelijk in VB ontwikkeld, dus je moet gevoel hebben voor programmeren. Onze Software Engineers kunnen je uiteraard op het juiste pad zetten hiermee. Je krijgt van ons de beschikking over een EPLAN licentie voor de duur van de opdracht. Ook van de hardware engineering kant heb je uiteraard kennis nodig.

Locaties waar deze opdracht uit te voeren is; Deventer, Son, Almere, Assen of Gorinchem.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.