lunch app afstudeeropdracht

De lunch app

AFSTUDEEROPDRACHT

Lunch app

Waarom grote wereld problemen oplossen terwijl er nog zoveel klein leed op te lossen valt. Dagelijks wordt er een lunch gehaald op kantoor. Maar wie haalt het? Wat wordt er gehaald? En hoe wordt er afgerekend? Allemaal problemen die jij gaat oplossen.

Het project in het kort

De lunch app maakt het mogelijk om dagelijks aan te geven welke lunch jij zou willen ontvangen. Jij bepaald mee wie er de lunch gaat halen. En je gaat betalen via (tikkie) nog makkelijker maken. De app gaat zeker gebruikt worden!

Detail informatie

Na het opzetten van het Functioneel Ontwerp, schrijf je het Technisch ontwerp. Je gaat uiteraard onderzoek doen naar o.a. de beveiliging van de app, want we willen geen voedsel piraten op kantoor. Daarna ga je de opdracht realiseren en testen. We gebruiken Scrum op kantoor. Daarnaast zal de backend in C# worden geschreven en de front-end? Dat ligt eraan welke richting jij gaat kiezen.

Locaties waar deze opdracht uit te voeren is; Deventer, Son, Almere, Assen of Gorinchem.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.