carriere ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

Marktonderzoek IA Professionals Academy

De IA Professionals Academy is de manier voor starters en junioren in de Industriële Automatisering om snel op dreef te komen en een carrièresprong te maken. Jij gaat meehelpen deze Academy en haar dienstverlening beter in de markt te zetten.

Het project in het kort

Je gaat allereerst marktonderzoek doen naar de markt. Je kijkt naar subvragen als; Hoe groot is de doelgroep? Wie is de doelgroep? Welke kanalen kunnen we het beste inzetten om in contact te komen met deze doelgroep? Welke wensen spelen er bij de doelgroep? Wat zijn de studiebudgetten gemiddeld genomen? Etc etc.

Wat is er voor nodig

Doorzettingsvermogen en een goed commercieel gevoel. Je krijgt een notebook om te gebruiken en alle benodigde tools om jou, een student Commerciële Economie een goede afstudeeropdracht te bezorgen en ons een goed marketingplan. Je kunt het werk gedeeltelijk op kantoor te Deventer, Son, Gorinchem, Assen of Almere doen en een deel thuis.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.