carriere ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

Sales support regio Gorinchem

Ga jij als medewerker Sales Support onze salesafdeling ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden? Doe je hiermee alvast de praktijk ervaring op, die je voor een Junior Sales Manager nodig hebt? Bij ons krijg je deze kans.

Het project in het kort

De kerntaak voor jou zal het benaderen van potentiele klanten zijn. Wij werken met een CRM-systeem, waarin alle benodigde klantgegevens zijn -en worden verwerkt. Van ieder contactmoment met de klant doe je verslag in dit systeem. Daarnaast verzorg jij dat de potentiele klanten, worden voorzien van de door hun gevraagde informatie. Dit kan per email, websites, LinkedIn, etc. Je krijgt hierbij een uitdagende en verantwoordelijke klus en wordt hier uiteraard in ondersteund door ons salesteam.

Wat is er voor nodig

- Je volgt nu een MBO4 -of HBO commerciële opleiding,
- Je werkt en denkt pro actief
- Je werkt nauwkeurig en je krijgt een kick van het behalen van resultaten.
- Je bent communicatief vaardig.

De opdracht is voor onze vestiging in Gorinchem. Je kunt een deel van de tijd thuis werken, maar face-2-face interactie met het sales team is soms nodig.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.