Training

software engineering en social skills

Trainingen op het gebied van

MA-IT: TRAININGEN

IA Professionals Academy

Door onze jarenlange ervaring in de Industriële Automatisering weten we precies welke kennis vaak ontbreekt bij engineers. Twintig engineers van MA-IT MyAutomation ontwikkelden over de jaren de perfecte training om junior en medior engineers een stap verder te brengen. Niet door een bepaalde systeem cursus te geven, maar door juist de werk- en denkwijze vorm te geven. Het resultaat is de IA Professionals Academy.

Individueel

Geen twee mensen zijn hetzelfde. Daarom zijn er diverse punten waarop kan worden ingestroomd en specifieke punten waar extra aandacht op kunnen komen te liggen. Naast ISA-88 is er ook aandacht voor de social skills. Want ook communicatie en presentatie is belangrijk voor engineers.

Losse trainingen

Er worden ook losse trainingen gegeven op de Automation Campus. Specifiek een training voor de Social Skills, een techniek of bijvoorbeeld security. Hieronder staat het trainingsprogramma voor de komende periode.

Automation Campus Deventer

Automation Campus geeft de ruimte aan kennisoverdracht

De locatie waar de meeste trainingen worden gegeven, is de Automation Campus te Deventer. Op de Automation Campus is alle ruimte voor groepstrainingen, individuele begeleiding en technische trainingen. Alle ruimtes zijn voorzien van veel licht, glas en ruimte. Daarnaast is er uiteraard voldoende aandacht voor de inwendige mens met echte goede koffie en regelmatig een BBQ.

Ook techniek is de Automation Campus goed uitgerust. Met een ABB robot, het geautomatiseerde magazijn, een volwaardige (alleen wat kleinere) frisdrankfabriek en diverse trainingsopstellingen kunnen er diverse technische trainingen worden gevolgd.

Geplande losse trainingen

Hieronder staan de geplande trainingen. Om deel te nemen, neem contact op met ons.

Er zijn momenteel geen toekomstige events.