Academy

software engineering

software engineering en soft skills

Trainingen op het gebied van

IA Professionals Academy

Door onze jarenlange ervaring in de Industriële Automatisering weten we precies welke kennis nodig is bij de Software Engineers in de Industriële Automatisering. Twintig engineers van MA-IT MyAutomation ontwikkelden over de jaren de perfecte training om junior en medior engineers een stap verder te brengen in hun carrière. Niet door een geven van een algemene systeem cursus, maar door juist de werk- en denkwijze vorm te geven. Het resultaat is de IA Professionals Academy.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, mail ons op contact@my-automation.nl of bel ons op 085 130 25 26.

Losse trainingen

Er worden ook losse trainingen gegeven op de diverse locaties in het land, online en in een hybride vorm. Dus deels online, deels klassikaal. Een aantal trainingen, zoals de ABB Robot trainingen worden voor één of twee engineers gegeven en deze kunnen dus direct worden ingepland. Neem contact op met ons, om de mogelijkheden te bespreken.

Automation Campus Deventer

Automation Campus geeft de ruimte

Een locatie waar veel trainingen worden gegeven, is de Automation Campus te Deventer. Op de Automation Campus is alle ruimte voor groepstrainingen, individuele begeleiding en technische trainingen. Alle ruimtes zijn voorzien van veel licht, glas en ruimte. Daarnaast is er uiteraard voldoende aandacht voor de inwendige mens met echte goede koffie en regelmatig een BBQ.

Ook technisch is de Automation Campus goed uitgerust. Met een ABB robot, het geautomatiseerde magazijn, een volwaardige (alleen wat kleinere) frisdrankfabriek en diverse kleinere trainingsopstellingen kunnen er diverse technische trainingen worden gevolgd. Zo kan het geleerde direct worden getraind. Dus heeft de engineer geen ervaring met een bepaalde techniek, dan kan hier extra aandacht aan worden gegeven.

Ook in Eindhoven, Gorinchem, Almere en Assen worden trainingen gegeven, of op locatie bij de klant.

TechHub te Assen

Ook in het noorden van het land hebben we een kantoor met voldoende trainingsfaciliteiten; op het TechHub te Assen. Naast eigen kantoorruimte kunnen we hier volop gebruik maken van de faciliteiten en hebben we ook een aantal opstellingen staan. Daarmee is het aantal locaties voor trainingen uitgebreid naar vijf.