Academy

software engineering

software engineering en social skills

Trainingen op het gebied van

IA Professionals Academy

Door onze jarenlange ervaring in de Industriële Automatisering weten we precies welke kennis nodig is bij de Software Engineers in de Industriële Automatisering. Twintig engineers van MA-IT MyAutomation ontwikkelden over de jaren de perfecte training om junior en medior engineers een stap verder te brengen in hun carrière. Niet door een geven van een algemene systeem cursus, maar door juist de werk- en denkwijze vorm te geven. Het resultaat is de IA Professionals Academy.

Individueel

Geen twee mensen zijn hetzelfde. Daarom zijn er diverse punten waarop kan worden ingestroomd en specifieke punten waar extra aandacht op kunnen komen te liggen. Naast ISA-88, SCRUM en PLC programmeren is er ook aandacht voor de social skills. Want ook communicatie, assertiviteit, organisatie en presentatie zijn belangrijk voor engineers. Elke engineer krijgt een intake, waarbij de individuele behoeften worden bekeken. Aan de hand van deze behoeften wordt een totaal pakket aangeboden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, mail ons op contact@my-automation.nl of bel ons op 085 130 25 26.

Losse trainingen

Er worden ook losse trainingen gegeven op de Automation Campus. Specifiek een training voor de Social Skills, een techniek of bijvoorbeeld security. Wil je weten wanneer een bepaalde training gegeven wordt? Neem dan contact met ons op.

Automation Campus Deventer

Automation Campus geeft de ruimte

Een locatie waar veel trainingen worden gegeven, is de Automation Campus te Deventer. Op de Automation Campus is alle ruimte voor groepstrainingen, individuele begeleiding en technische trainingen. Alle ruimtes zijn voorzien van veel licht, glas en ruimte. Daarnaast is er uiteraard voldoende aandacht voor de inwendige mens met echte goede koffie en regelmatig een BBQ.

Ook technisch is de Automation Campus goed uitgerust. Met een ABB robot, het geautomatiseerde magazijn, een volwaardige (alleen wat kleinere) frisdrankfabriek en diverse kleinere trainingsopstellingen kunnen er diverse technische trainingen worden gevolgd. Zo kan het geleerde direct worden getraind. Dus heeft de engineer geen ervaring met een bepaalde techniek, dan kan hier extra aandacht aan worden gegeven.

Ook in Son, Gorinchem en Hilversum worden trainingen gegeven, of op locatie bij de klant.