Partners

race auto

van MA-IT MyAutomation

PARTNERS

studenten ma-it

van MA-IT MyAutomation

PARTNERS

studenten techniek

van MA-IT MyAutomation

PARTNERS

ma-it partners

van MA-IT MyAutomation

PARTNERS

MA-IT deelt haar kennis en kunde

op het gebied van hard- en software engineering met haar partners:

Toeleveranciers

Logo EPLAN software

EPLAN Software & Service ontwikkelt engineeringsoftware en adviseert bedrijven hoe zij hun engineeringprocessen kunnen optimaliseren. Klanten profiteren van verhoogde efficiency door standaardisering, automatisering en integratie. De EPLAN software is marktleider in Electrical Engineering.

MA-IT MyAutomation heeft ondertussen 8 engineers opgeleid als EPLAN gecertificeerde engineers.

Logo B&R Industial Automation

B&R is een innovatief automatiseringsbedrijf met het hoofdkantoor in Oostenrijk en kantoren over de hele wereld. Sinds 6 juli 2017, is B&R onderdeel van de ABB Group. Als wereldwijde leider in de industriële automatisering, combineert B&R hightech hard- en software met state of the art engineering. Daarmee worden in vrijwel elke branche complete oplossingen geboden op het gebied van machinebesturing, motion control, CNC en robotica, HMI, geïntegreerde veiligheidsbesturingen en DCS-oplossingen voor Machine & Factory Automation.

In maart 2018 tekenden B&R en MA-IT MyAutomation een intentieverklaring om een groot aantal engineers op te gaan leiden als gecertificeerd engineers.

Turck logo

TURCK is een toonaangevende fabrikant op het gebied van industriële automatisering. Met ruim 4650 werknemers in 30 landen, evenals verkoop partners in 60 andere landen zijn onze specialisten altijd dichtbij. Door onze state-of-the-art ontwikkeling- en productiebedrijven in Duitsland, Zwitserland, de Verenigde Staten, Mexico en China kunnen we snel en flexibel reageren op de eisen van de lokale markten.

Phoenix Contact logo

Phoenix Contact realiseert samen met haar klanten en partners oplossingen voor de wereld van morgen. Waar deze ook maar nodig zijn – bijvoorbeeld in de verkeersinfrastructuur, de elektromobiliteit, voor schoon water, duurzame energie en intelligente voedingsnetten of energie-efficiënte machine- en installatiebouw.

Met bijna 100 jaar ervaring in de machinebouw en automatisering werkt Phoenix Contact vandaag al aan de intelligente productie van morgen.

Logo Koning en Hartman

Koning en Hartman is toeleverancier voor de industrie. Met o.a. Smart Industry en Industrial Solutions, levert K&H o.a. alle productlijnen van Mitsubishi Electric.

Innovatie

Logo Green Team Twente

Green Team Twente is een pionier op het gebied van duurzame mobiliteit, ze ontwerpen, bouwen en racen met één van de zuinigste waterstof auto’s van de wereld. Green Team Twente is een internationaal, multidisciplinair team van de Universiteit Twente bestaande uit 22 toegewijde studenten.

MA-IT MyAutomation is een hoofdsponsor van Green Team Twente. De ondersteuning vindt niet alleen plaats in geld, maar ook in het ondersteunen in engineering. Samen organiseren ze ook events.

Opleidingen

Logo Hogeschool Saxion
Logo Hogeschool Windesheim

Studieverenigingen

Logo sv Watt

Studievereniging Watt is de studievereniging voor Technische Natuurkunde, Elektrotechniek, Technische Informatica en Nanotechnologie op het Saxion te Enschede. S.v. Watt heeft als doelen het behartigen van de belangen van de leden; het bevorderen van de interesse in alle onderliggende opleidingen; en het bevorderen van de contacten tussen de studenten. Ook wil de studievereniging leden met andere natuurwetenschappers en de maatschappij in contact brengen.

MA-IT MyAutomation is sponsor van S.v. Watt en organiseert samen events voor studenten.

Studievereniging Amora

Sv Amoras is dé studievereniging van heel Engineering aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Arnhem. De studievereniging is voor alle studenten van de faculteit engineering. Hieronder vallen de opleiding: Elektrotechniek, Embedded Systems Engineering, Industrieel Product Ontwerpen, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde.

Sv Amoras en MA-IT MyAutomation organiseren samen workshops en activiteiten.

ICB-logo

Ingenium Cabo Bianci is de Instituutsvereniging Engineering & Design aan de Hogeschool Utrecht.

Als Instituutsvereniging bieden ze studenten van het instituut Engineering & Design activiteiten in twee vormen. In samenwerking met de Hogeschool Utrecht combineren ze de studie met activiteiten als: Excursies, Gastcolleges en Netwerkdagen. Zo krijgt de student de mogelijkheid zich te oriënteren binnen zijn vakgebied, voor bijvoorbeeld stages of afstudeeropdrachten.

Logo studentenvereniging Peer2Peer

Peer2Peer is een studievereniging voor HBO-ICT bij Hogeschool Windesheim.

Deze jonge studievereniging brengt het beste tussen studeren en ontspanning samen. Ze bieden een plek ter ontspanning, maar laten studenten ook kennis maken met het werkveld en de mensen die daar werken.

Logo Kybernetes

Kybernetes is een studievereniging voor de opleiding Mechatronica aan de Haagse Hogeschool.

Samen zullen we de komende jaren activiteiten organiseren om kennis over te dragen van bedrijfsleven aan studenten.

Wij zijn lid van

In opdracht van de provincie Gelderland helpt Oost NL de Maakindustrie – een drijvende kracht in de Gelderse economie – haar (internationale) concurrentiepositie verder te versterken. Dat doen wij door ondernemingen te helpen die innoveren en willen inspelen op ontwikkelingen rond Smart Industry, nieuwe productietechnologieën en nieuwe materiaaltoepassingen. Wij ondersteunen de ontwikkeling van nieuwe kennis en vaardigheden op dit gebied

Brancheorganisatie FEDA is het ondernemersplatform in aandrijf- en automatiseringstechniek. FEDA will boost your business. Onder dit motto draagt FEDA bij aan het bedrijfssucces van zo’n 150 leden. De FEDA leden bieden hier werkgelegenheid aan 30.000 werknemers en zij realiseren met hen een totale jaaromzet van ruim 4,3 miljard.