Partners

race auto

van MA-IT MyAutomation

PARTNERS

studenten ma-it

van MA-IT MyAutomation

PARTNERS

studenten techniek

van MA-IT MyAutomation

PARTNERS

ma-it partners

van MA-IT MyAutomation

PARTNERS

MA-IT deelt haar kennis en kunde

op het gebied van hard- en software engineering met haar partners:

Toeleveranciers

EPLAN_Logo

EPLAN Software & Service ontwikkelt engineeringsoftware en adviseert bedrijven hoe zij hun engineeringprocessen kunnen optimaliseren. Klanten profiteren van verhoogde efficiency door standaardisering, automatisering en integratie. De EPLAN software is marktleider in Electrical Engineering.

MA-IT MyAutomation heeft ondertussen 8 engineers opgeleid als EPLAN gecertificeerde engineers.

B&R nieuw logo

B&R is een innovatief automatiseringsbedrijf met het hoofdkantoor in Oostenrijk en kantoren over de hele wereld. Sinds 6 juli 2017, is B&R onderdeel van de ABB Group. Als wereldwijde leider in de industriële automatisering, combineert B&R hightech hard- en software met state of the art engineering. Daarmee worden in vrijwel elke branche complete oplossingen geboden op het gebied van machinebesturing, motion control, CNC en robotica, HMI, geïntegreerde veiligheidsbesturingen en DCS-oplossingen voor Machine & Factory Automation.

In maart 2018 tekenden B&R en MA-IT MyAutomation een intentieverklaring om een groot aantal engineers op te gaan leiden als gecertificeerd engineers.

ABB’s Electrification Business Area is wereldwijd koploper in elektrische producten en oplossingen en is met meer dan 200 productielocaties actief in ruim 100 landen. Meer dan 50.000 medewerkers zetten zich in om de manier waarop mensen leven, met elkaar in verbinding staan en werken, te veranderen met veilige, slimme en duurzame elektrificatieoplossingen. ABB geeft vorm aan de toekomstige elektrificatietrends en onderscheiden ons met technologische en digitale innovatie. Daarnaast bedienen ze klanten in de woningbouw, utiliteit, industrie, gebouwtechniek, infrastructuur en mobiliteit.

Phoenix Contact logo

Phoenix Contact realiseert samen met haar klanten en partners oplossingen voor de wereld van morgen. Waar deze ook maar nodig zijn – bijvoorbeeld in de verkeersinfrastructuur, de elektromobiliteit, voor schoon water, duurzame energie en intelligente voedingsnetten of energie-efficiënte machine- en installatiebouw.

Met bijna 100 jaar ervaring in de machinebouw en automatisering werkt Phoenix Contact vandaag al aan de intelligente productie van morgen.

Logo Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric is een van ‘s werelds toonaangevende namen op het gebied van de productie en verkoop van elektrische producten en systemen die worden gebruikt binnen zeer uiteenlopende gebieden en toepassingen.

Pilz Logo

Pilz is een toonaangevend, innovatief bedrijf in de industriële automatiseringstechniek. Als expert in de veiligheid van mens, machine en milieu biedt Pilz wereldwijd klantgerichte oplossingen voor alle industriële branches. Hiertoe behoren innovatieve producten en een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van procesoptimalisatie, besturingstechniek, aandrijftechniek, consultancy, engineering en trainingen.

Turck logo

TURCK is een toonaangevende fabrikant op het gebied van industriële automatisering. Met ruim 4650 werknemers in 30 landen, evenals verkoop partners in 60 andere landen zijn onze specialisten altijd dichtbij. Door onze state-of-the-art ontwikkeling- en productiebedrijven in Duitsland, Zwitserland, de Verenigde Staten, Mexico en China kunnen we snel en flexibel reageren op de eisen van de lokale markten.

Innovatie

Delft Hyperlook Team Logo

Het Delft Hyperloop team heeft als doel het best mogelijke voertuig te ontwikkelen voor een hyperloop. Het  team wordt gevormd door studenten van de TU Delft.

Engineers van MA-IT voorzien het Hyperloop team van advies op technisch vlak.

Opleidingen

Logo Hogeschool Saxion
Logo Hogeschool Windesheim

Studieverenigingen

ICB-logo

Ingenium Cabo Bianci is de Instituutsvereniging Engineering & Design aan de Hogeschool Utrecht.

Als Instituutsvereniging bieden ze studenten van het instituut Engineering & Design activiteiten in twee vormen. In samenwerking met de Hogeschool Utrecht combineren ze de studie met activiteiten als: Excursies, Gastcolleges en Netwerkdagen. Zo krijgt de student de mogelijkheid zich te oriënteren binnen zijn vakgebied, voor bijvoorbeeld stages of afstudeeropdrachten.

logo sv Silicium

In samenwerking met het bedrijfsleven organiseert svSilicium lezingen, cursussen, borrels en buitenschoolse activiteiten. Om de samenhorigheid onder elektrotechniek studenten te bevorderen en hen een beter beeld van de beroepspraktijk geven. SvSilicium is een studievereniging voor- en door Elektrotechniek studenten van Avans Hogeschool.

S.V. Versorium bestaat sinds 25 juni 2019 en is daarmee één van de jongste verenigingen van de Hanzehogeschool. Zij bieden ondersteuning voor de studenten van de opleiding elektrotechniek. Dit doen ze door studie gerelateerde activiteiten te organiseren zoals bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken en workshops, bij onder andere MA-IT. Daarnaast willen zij er ook voor zorgen dat studenten een leuke tijd beleven tijdens hun studie, dit door borrels en andere sociale activiteiten te organiseren waarbij ze medestudenten beter kunnen leren kennen.

Wij zijn lid van

In opdracht van de provincie Gelderland helpt Oost NL de Maakindustrie – een drijvende kracht in de Gelderse economie – haar (internationale) concurrentiepositie verder te versterken. Dat doen wij door ondernemingen te helpen die innoveren en willen inspelen op ontwikkelingen rond Smart Industry, nieuwe productietechnologieën en nieuwe materiaaltoepassingen. Wij ondersteunen de ontwikkeling van nieuwe kennis en vaardigheden op dit gebied

Brancheorganisatie FEDA is het ondernemersplatform in aandrijf- en automatiseringstechniek. FEDA will boost your business. Onder dit motto draagt FEDA bij aan het bedrijfssucces van zo’n 150 leden. De FEDA leden bieden hier werkgelegenheid aan 30.000 werknemers en zij realiseren met hen een totale jaaromzet van ruim 4,3 miljard.