Carrière

carriere Ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

MA-IT MyAutomation: Wij dagen je uit om je verder te ontwikkelen

Wat kun je verwachten als je bij ons aan de slag gaat en wat vragen wij van je? 

Wij gaan voor een lange-termijn relatie met je. Dat betekent een vast dienstverband en een persoonlijk budget voor trainingen en opleidingen. Je krijgt een mentor, die je met raad en daad bijstaat bij het uitstippelen en doorlopen van je groeipad. Ook onze verdere arbeidsvoorwaarden, die meegroeien met je kennis en ervaring, zijn zonder meer gunstig.

Bij MA-IT werk je samen met meer dan 90 betrokken collega’s die vanuit onze vestigingen in Deventer, Eindhoven, Gorinchem, Almere en Assen leuke, uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers uitvoeren, die in een grote verscheidenheid van branches actief zijn.

MA-IT vraagt van haar medewerkers een opleiding op HBO-/VWO-niveau en tenminste twee jaar werkervaring. Naast ambitie om persoonlijk te groeien gedij je met eigenschappen als loyaal, flexibel, betrouwbaar, betrokken en eerlijk het beste in onze transparante, open organisatie.

Ben je al wat ouder? Laat dat je niet weerhouden om te solliciteren. Leeftijd is voor ons niet relevant, net als geslacht of etnische afkomst. Kennis en kunde, en de wil om je daar verder in te ontwikkelen, daar zijn we in geïnteresseerd. Bekijk hieronder alle vacatures voor engineers.

Wil je meer uitdaging in je werk? Mogelijkheden om echt door te groeien? Afwisselende projecten? Bij MA-IT vind je de ideale omgeving om die wensen te realiseren.

 

Stuur ons dan direct je CV of Linked_In profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spreekt één van deze vacatures je aan? Zin om bij ons te komen werken?

Alles
Almere
Assen
Deventer
Eindhoven
Gorinchem
Hardware Engineering
Hybride Software Engineering
ICT
Industriële Automatisering
Locatie
Sales

Waarom werken bij MA-IT?

Investeer in je toekomst

 

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Je kunt bij ons aan de slag als junior, medior of senior in functies als:

Engineering

 • Hardware Engineer
 • Software Engineer
 • Mechanical Engineer
 • Lead Engineer
 • Mechatronicus
 • Functioneel Ontwerper
 • Software Programmeur

ICT

 • Software Specialist
 • Database Ontwikkelaar
 • Systeemanalist
 • Functioneel Beheerder
 • Migratie Specialist

Traineeships

In theorie is HBO voldoende. Je hebt aangetoond over voldoende denkniveau te beschikken en er is heel wat theoretische kennis naar binnen gegaan. Ook bij de stageplaatsen en de afstudeeropdracht heb je veel geleerd. Maar is dit voldoende om succesvol als engineer Industrial Automation aan de gang te gaan bij een werkgever?

Waarschijnlijk wel. De eerste jaren van je carrière bestaan uit; kunde opdoen, een netwerk opbouwen, relevante werkervaring opdoen en veel op de snufferd gaan. Maar misschien kan het wel een stuk eenvoudiger.Wij hebben we een training opgezet om binnen een half jaar een vliegende start te maken van je carrière.

Niet alleen software ontwikkelen, maar jezelf ook

Van Passie naar Droombaan op bezoek bij MA-IT MyAutomation