Hardware Engineer vacatures

carriere Ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

Hardware Engineer vacatures bij MA-IT MyAutomation

Gezocht: Hardware Engineers! Want ons Engineerings Center is hard aan het groeien. Daarom zijn we bij MA-IT MyAutomation op zoek naar zowel ervaren als startende Hardware Engineers. Gaat jouw hart sneller kloppen van het maken van elektrotechnische schema’s en kabel berekeningen? Dan zit je bij ons meer dan goed. Lees snel door dan vertellen wij jou eerst waarom werken bij MA-IT MyAutomation interessant voor jou is. Bekijk snel onze Hardware Engineer vacatures.

Wat kun je verwachten als je bij ons aan de slag gaat en wat vragen wij van je? 

Wij gaan voor een lange-termijn relatie met je. Dat betekent een vast dienstverband en een persoonlijk budget voor trainingen en opleidingen. Je krijgt een mentor, die je met raad en daad bijstaat bij het uitstippelen en doorlopen van je groeipad. Ook onze verdere arbeidsvoorwaarden, die meegroeien met je kennis en ervaring, zijn zonder meer gunstig.

Bij MA-IT werk je samen met meer dan 130 betrokken collega’s die vanuit onze vestigingen in Deventer, Eindhoven, Gorinchem, Almere en Assen leuke, uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers uitvoeren. Deze opdrachtgevers zijn actief in een grote verscheidenheid van branches actief.

Als je bij ons aan de slag wilt als Hardware Engineeer dan vragen we een afgesloten MBO niveau 4 of een HBO Elektrotechniek is een goede startopleiding op HBO-/WO-niveau en tenminste twee jaar werkervaring. Afhankelijk van waar je werkt zijn eventueel aanvullende trainingen nodig. Doordat wij met verschillende opdrachtgevers werken kan het dus soms zijn dat je in een andere branche ook andere aanvullende kennis nodig hebt.

Ben je al wat ouder? Laat dat je niet weerhouden om te solliciteren. Leeftijd is voor ons niet relevant, net als geslacht of etnische afkomst. Kennis en kunde, en de wil om je daar verder in te ontwikkelen, daar zijn we in geïnteresseerd. Bekijk hieronder alle Hardware Engineer vacatures bij MA-IT.

Wil je meer uitdaging in je werk? Mogelijkheden om echt door te groeien? Afwisselende projecten? Bij MA-IT vind je de ideale omgeving om die wensen te realiseren. Je kunt onze recruiters gelijk een bericht sturen, whatsappen, mailen of bellen;

Waarom werken bij MA-IT?

Investeer in je toekomst

 

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Je kunt bij ons aan de slag als junior, medior of senior in functies als:

Hardware Engineer

  • Hardware Engineer EPLAN

Traineeships

In theorie is HBO voldoende. Je hebt aangetoond over voldoende denkniveau te beschikken en er is heel wat theoretische kennis naar binnen gegaan. Ook bij de stageplaatsen en de afstudeeropdracht heb je veel geleerd. Maar is dit voldoende om succesvol als engineer Industrial Automation aan de gang te gaan bij een werkgever?

Waarschijnlijk wel. De eerste jaren van je carrière bestaan uit; kunde opdoen, een netwerk opbouwen, relevante werkervaring opdoen en veel op de snufferd gaan. Maar misschien kan het wel een stuk eenvoudiger.Wij hebben we een training opgezet om binnen een half jaar een vliegende start te maken van je carrière.

De Hardware Engineer vacatures op een rijtje

Binnen MA-IT MyAutomation hebben we genoeg vacatures voor ervaren en startende Hardware Engineers. Doordat we veel verschillende locaties hebben kan je onder andere terecht in Almere, Eindhoven, Deventer, Gorinchem en Assen. We zullen de verschillende Hardware Engineer vacatures doornemen.

Junior/Trainee Hardware Engineer vacatures:

Bij MA-IT MyAutomation start je als junior/trainee gelijk aan ons eigen Academy traject van 2 tot 3 maanden. Tijdens dit traject krijg je goede persoonlijke begeleiding van onze trainers zodat je alle facetten van het vak Hardware Engineering leert. Je doet kennis op van EPLAN P8, componenten, functionele decompositie, datacommunicatie, safety en diverse normeringen.

Is dit allemaal succesvol verlopen? Dan bieden we jou de mogelijkheid aan om EPLAN Certified Engineer te worden. En het leukste is dat je ook nog eens een goed salaris ontvangt van ons.

Wil jij jouw carrière goed beginnen? Begin dan bij MA-IT MyAutomation als Junior/trainee Hardware Engineer bij een van onze locaties.

Medior Hardware Engineer vacatures:

Heb jij 2-4 jaar ervaring als Hardware Engineer in de industriële automatisering? Dan is de vacature voor Medior hardware Engineer misschien wel geschikt voor jou. Vind jij het leuk om junioren te begeleiden in onze IA professionals Academy? Dan zijn wij daar ontzettend blij mee, want kennis- deling vinden wij erg belangrijk binnen MA-IT.

Bij MA-IT MyAutomation werken heeft veel voordelen zoals de grote diversiteit aan klanten in de machinebouw, de weg en waterbouw, procesindustrie. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij een goed salaris en pensioenopbouw krijgt.

Wij zijn op zoek naar Medior Hardware Engineers voor onze locaties in Assen, Gorinchem, Deventer, Almere en Eindhoven.

Senior Hardware Engineer vacatures:

Ben jij als Senior Hardware Engineer op zoek naar een bedrijf waar wel nog in jou geïnvesteerd wordt? Dan zit je bij ons goed! Vaak zien we dat veel bedrijven het hier laten afweten terwijl wij het belangrijk vinden dat jij mee kan groeien in de snel veranderende techniek. Bij MA-IT krijg je ook als senior een bijna onbeperkt opleidingsbudget, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen in je kennis en kunde.
Als Senior/Lead Hardware Engineer EPLAN ontwerp en adviseer je over elektrische oplossingen voor industriële installaties. Door elke keer oplossingen van hoge kwaliteit te leveren ben jij van enorme waarde. Je hebt kennis van zowel de machinebouw als van procesbesturingen, die worden aangestuurd door PLC-systemen.
Je komt bij ons in aanmerking voor deze rol als je 5+ jaar ervaring hebt als Hardware Engineer in de industriële automatisering.
Wil je meer weten over onze Senior/Lead Hardware Engineer vacatures? Bekijk deze dan voor Eindhoven, Deventer, Assen, Gorinchem en Almere.

Wat is het salaris van een Hardware Engineer bij MA-IT MyAutomation?

Binnen MA-IT MyAutomation zetten we niet alleen in op een goed salaris en pensioenopbouw, maar investeren we ook veelvuldig in jouw ontwikkeling.

Wij begrijpen dat het salaris een belangrijk onderdeel is voor veel kandidaten, maar je werkplezier moet minstens zo leuk zijn. Wat je maandelijks kan verdienen hangt echt af van jouw ervaring. Wat wij je wel kunnen vertellen is dat het een goed salaris is met pensioen.

Daarnaast hangen er ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan onze Hardware Engineer vacatures. Zo krijg je diverse netto vergoedingen voor telefoon en internet en blijven we in jou investeren door middel van een ruim opleidingsbudget. Zo zorgen wij ervoor dat jouw kennis meer dan up-to-date is, je veel plezier haalt uit het leren en uitvoeren en ook nog eens goede vergoedingen krijgt. We willen graag dat jij je helemaal thuis voelt binnen MA-IT MyAutomation.

Een goede toekomst

Binnen Hardware Engineering zien we ook het een en ander veranderen. Zo zien we dat het eenvoudigere tekenwerk steeds vaker wordt geautomatiseerd. Wel zien we dat dit weer voor ander werk zorgt, namelijk het goed inrichten van EPLAN en het nadenken en ontwerpen van standaarden.

Als Hardware Engineer ga je een leuke toekomst tegemoet, dus solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures als Hardware Engineer of IA Engineer.

Niet alleen software ontwikkelen, maar jezelf ook

Van Passie naar Droombaan op bezoek bij MA-IT MyAutomation