Industrial Automation

Diensten MA-IT

hard- en software engineering

Kennis en kunde op het gebied van

Onze engineers zijn actief in de Industriële Automatisering voor gerenommeerde klanten in binnen- en buitenland. Ze bedenken, beschrijven, schrijven en implementeren software voor PLC / SCADA. Onze specialisten beheersen uiteenlopende systemen.

Voor robotica zijn er een aantal specialisten, die uw robotpark optimaal aan het werk zet. Voor de grote merken robots hebben we de experts in huis.

Ook koppelingen naar hoger gelegen systemen kunnen we verzorgen. Met een aantal specialisten die multidisciplinair in te zetten zijn, biedt MA-IT, de mensen die voor u een oplossing maken.

Met het opleiden van onze engineers bereiken we veel. Maar niet ieder mens is hetzelfde. Dat is bij een engineer dus ook zo.

Toch wordt vaak hetzelfde verwacht van verschillende mensen. MA-IT kent haar mensen. Ze weet welke klussen bij wie past. Wie het leuk vindt om met de poten in de modder te staan of wie het leuk vindt om een schroevendraaier vast te houden. Of wie niet.

Hierdoor kunnen we de juiste engineer op het goede project neerzetten. Zodat én de engineer gelukkig blijft en de klant geholpen wordt.

MA-IT biedt haar kennis en kunde

op het gebied van hard- en software engineering aan in een breed palet aan toepassingen:


Elektrische & Installatie Engineering


Software Engineering


Werktuigbouwkundige Engineering


Consultancy


Productontwikkeling


Kantoorautomatisering