Industrial Automation

Diensten MA-IT

hard- en software engineering

Kennis en kunde op het gebied van

Kennis en  Kunde in INDUSTRIAL AUTOMATION

Onze engineers zijn actief in de Industriële Automatisering voor gerenommeerde klanten in binnen- en buitenland. Ze bedenken, beschrijven, schrijven en implementeren software voor PLC / SCADA. Onze specialisten beheersen uiteenlopende systemen.

Voor robotica zijn er een aantal specialisten, die uw robotpark optimaal aan het werk zet. Voor de grote merken robots hebben we de experts in huis.

Ook koppelingen naar hoger gelegen systemen kunnen we verzorgen. Met een aantal specialisten die multidisciplinair in te zetten zijn, biedt MA-IT, de mensen die voor u een oplossing maken.

Met het opleiden van onze engineers bereiken we veel. Maar niet ieder mens is hetzelfde. Dat is bij een engineer dus ook zo.

Toch wordt vaak hetzelfde verwacht van verschillende mensen. MA-IT kent haar mensen. Ze weet welke klussen bij wie past. Wie het leuk vindt om met de poten in de modder te staan of wie het leuk vindt om een schroevendraaier vast te houden. Of wie niet.

Hierdoor kunnen we de juiste engineer op het goede project neerzetten. Zodat én de engineer gelukkig blijft en de klant geholpen wordt.

MA-IT biedt haar kennis en kunde

op het gebied van hard- en software engineering aan in een breed palet aan toepassingen:


Elektrische & Installatie Engineering


Software Engineering


Werktuigbouwkundige Engineering


Consultancy


Productontwikkeling


Kantoorautomatisering

Werken in de Industriële Automatisering

Ben jij op zoek naar een baan in de Industriële Automatisering? Bekijk dan onze Industriële Automatisering vacatures. Bij MA-IT MyAutomation zijn we altijd op zoek naar ervaren Software Engineers, Hardware Engineer en Hybride Software Engineers. Bekijk voor carriére pagina om te kijken welke vacatures we hebben open staan. Er is ook ruimte voor trainees, schoolverlaters die een eerste baan zoeken en het nodige willen leren.

Het werk in de Industriële Automatisering is afwisselend en uitdagend. Door koppelingen en robotisering blijft het werk altijd uitdagend. Nieuwe technieken worden steeds geïntroduceerd. Wil je eens praten over de mogelijkheden van een baan in de Industriële Automatisering? Neem contact met ons op.

Systemen

De meest voorkomende systemen bij ons zijn;

 • Allen Bradley 5/500/5000
 • Siemens Step7
 • Siemens TIA Portal
 • B&R
 • Mitsubishi
 • Beckhoff
 • Siemens WinCC
 • Rockwell FactoryTalk
 • GE iFix
 • Intouch
 • Siemens PCS7

Je bent nooit uitgeleerd als Engineer in de Industrial Automation

We zijn de opleidingspartner voor veel gerenommeerde internationaal opererende bedrijven in de Industrial Automation. Klik op de banner om onze trainingen te bekijken in onze eigen Industrial Automation Professionals Academy.