Afstuderen

afstudeeropdrachten techniek

die echt wat opleveren

AFSTUDEEROPDRACHTEN

MA-IT MyAutomation: Een afstudeerplaats die meer oplevert

Na veel zwoegen ben je bijna klaar met je studie. Goed zo!  Nu nog even afstuderen…

Een goede ICT afstudeerstage is de eerste stap naar een leuke en succesvolle carrière. Je doet onderzoek naar een boeiend onderwerp, maakt een mooie technische oplossing, zet je eerste echte relevante werkervaring op je CV en begint met het bouwen aan je netwerk. Wat is dan een betere plaats dan dé Kennis en Kunde leverancier voor de Industriële Automatisering?

Er zijn veel studenten die je voor gingen. Ze kozen een mooie afstudeerstage uit, of stelden samen met onze engineers een uitdagende afstudeeropdracht op. Ze gingen aan de gang, ondersteunt door een gedreven en ervaren mentor, en leverden een mooi project op.  Ongeveer 70% van de afstudeerders mochten uiteindelijk in dienst komen bij MA-IT MyAutomation.

Uiteraard moet er gewerkt worden, maar ondertussen draai je ook gewoon in alles mee. Je doet mee met toolbox meetings, trainingen, persoonlijke begeleiding, events en binnen de MA-PV (personeelsvereniging).

Spreekt één van deze opdrachten je aan? Zin om bij ons te komen afstuderen?

Alles
Academy
Economie
Hardware Engineering
Kantoorautomatisering
Software Engineering Industrieël

Zie je hier een leuke afstudeeropdracht? Of wil je een afstudeeropdracht op maat? Bij MA-IT Myautomation vindt je de ideale omgeving om af te studeren.

 

Stuur ons dan direct je CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem direct contact op met onze specialist op het gebied van afstudeeropdrachten; Fabian Grootfaam. Dit kan telefonisch, via LinkedIn of per email.

En na je afstuderen?

In theorie is HBO voldoende. Je hebt aangetoond over voldoende denkniveau te beschikken en er is heel wat theoretische kennis naar binnen gegaan. Ook bij de stageplaatsen en de afstudeeropdracht heb je veel geleerd. Maar is dit voldoende om succesvol als engineer Industrial Automation aan de gang te gaan bij een werkgever?

Waarschijnlijk wel. De eerste jaren van je carrière bestaan uit; kunde opdoen, een netwerk opbouwen, relevante werkervaring opdoen en veel op de snufferd gaan. Maar misschien kan het wel een stuk eenvoudiger. Wij hebben we een training opgezet om binnen een half jaar een vliegende start te maken van je carrière.

Investeer in je toekomst

Al jaren organiseren we events om studenten verder te brengen

Afstudeeropdrachten 22-23

AFSTUDEEROPDRACHTEN 22-23

Ball-beam afstudeeropdracht

ABB Robotics vs Acopos 6D

Afstudeeropdrachten 21-22

Summerschool

Bouke over het traineeship