carriere ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

Sales en industry 4.0

MA-IT MyAutomation is de Kennis en Kunde leverancier voor de industriële automatisering. MA-IT helpt bedrijven met het succesvol bedenken, omschrijven en engineeren van projecten. Daarnaast worden engineers binnen de IA Professionals Academy kennis bijgebracht over techniek, methodieken en soft skills. Vanuit vestigingen in Deventer, Eindhoven, Gorinchem, Almere en Assen, helpen 120 specialisten klanten in de Benelux en ver daarbuiten.

Het project in het kort

De afdeling Industry 4.0 helpt klanten met alle Industry 4.0 vraagstukken, waaronder ai, batch-of-one, digital twins, smart factories, autonomous production en self organised logistics. Om de sales voor deze afdeling te versnellen zoekt MA-IT een afstudeerder die onderzoek gaat doen naar de actuele wensen en kennis die bij bedrijven die met bovenstaande technieken bezig zijn. Met deze informatie wordt het sales- en marketingbeleid tegen het licht gehouden.

Detail informatie

Je begint met het spreken van een aantal engineers die je meenemen naar Industry 4.0 en de mogelijkheden die eraan komen. Je doet marktonderzoek bij potentiële klanten en beantwoord de vragen waar de klanten mee bezig zijn op dit moment en wat zijn de problemen waar ze tegenaan lopen. Daaruit volgt een advies hoe we nog beter kunnen inspelen op de behoeftes bij klanten. Op basis van jouw document wordt de sales- en de marketingstrategie bijgesteld.

Wat is er voor nodig

Je bent een gedreven student van een HBO Commerciële Economie die de Nederlandse taal goed beheerst. Een beetje gevoel voor IT is een pre. Communicatieve skills, de wil om te leren en de behoefte om mensen te overtuigen zijn nog veel belangrijker. Er wordt van je verwacht dat je samen kunt werken binnen een team van experts.

Deze opdracht kan worden uitgevoerd op de vestigingen te Deventer, Almere of Eindhoven. Bij het succesvol afronden van deze afstudeeropdracht kan een uitdagende job binnen MA-IT zeker worden besproken.

Meer informatie over Industry 4.0

Neem alvast een kijkje in de ontwikkeling van industry 4.0 in het volgende filmpje.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.