carriere ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

PLC Software automatisch testen met C# (.NET)

MA-IT wil de mogelijkheden weten van een automatische test-straat in C#, waarmee PLC-code automatisch getest kan worden.

Het project in het kort

Het ontwikkelen van een automatische test-straat in C# waarmee PLC-code automatisch getest wordt op een Siemens PLC. Hiervoor moet er een onderzoek plaatsvinden naar de werking van TIA Portal projecten, API's, de aansturing TIA Portal zelf en een Siemens PLC.

Detail informatie

Voor de opdracht moet er een onderzoek plaatsvinden naar de werking van TIA Portal projecten, API's, de aansturing TIA Portal zelf en een Siemens PLC.

Na het onderzoek moet er met de onderzoeksresultaten een oplossing worden ontwikkeld in C# waarin PLC-code samen met test-scripts ingevoerd kan worden. De oplossing moet vervolgens in Siemens TIA Portal en met de Siemens PLC controleren of de PLC-code voldoet aan de gestelde eisen in de test-scripts. Uiteindelijk zal de C# oplossing een test-rapport moeten genereren met daarin de resultaten van de test.

Wat is er voor nodig

Een enthousiaste HBO student binnen Elektrotechniek of IT die zich laat uitdagen binnen de industrie. Naast dat je leergierig bent, zoek wij een student die graag binnen een ervaren team van engineers wilt afstuderen.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.