carriere ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

Embedded hardware ontwikkelen voor containers

Voor een bestaande opdracht hebben we een proof of concept ontwikkeld dat verder gerealiseerd moeten worden. Het hoofddoel van dit product is het inzien van het (huidige) niveau en status van de container.

Het project in het kort

Het verder uitbreiden van een bestaand proof of concept embedded systeem door een geschikt prototype te bouwen. Hiervoor moet er een onderzoek plaatsvinden naar nieuwe componenten en moet er een embedded hardware oplossing ontwikkeld worden dat de toestand van een afgesloten container vol met chemicaliën kan bijhouden.

Detail informatie

De te ontwikkelen oplossing moet onder andere de volgende informatie meten en bijhouden:
- Het vulniveau binnen de container
- De GPS-locatie
- Stoten/omvallen (valdetectie)
- Atmosferische temperatuur

Daarnaast moet de informatie van de container door het embedded systeem verstuurd worden via 4G of LoRaWAN (wat uiteindelijk door meer dan 1000 containers tegelijk gebeurd). De uitdaging in dit project zit in de barre omgeving waar het embedded systeem in opereert. Hierbij moet rekening gehouden worden met de agressiviteit van de chemicaliën.

Wat is er voor nodig

Een enthousiaste student HBO / WO Elektrotechniek, Embedded Systems, Technische Natuurkunde. Een student die zich zelf wil blijven uitdagen in elektrotechnisch ontwerp en realisatie.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.