afstudeeropdracht augmented reality

Warehouse Management System

AFSTUDEEROPDRACHT

Warehouse management systeem ontwikkelen

Op ons Experience Center in onze vestiging in Deventer is een geautomatiseerd magazijn ontworpen en gebouwd. Voor dit magazijn ga je een Warehouse Management Systeem ontwikkelen in C# .NET. Ga jij er voor zorgen dat we een goed overzicht krijgen van de opgeslagen goederen?

Het project in het kort

Het WMS bevat alle posities van het Magazijn met de producten die zijn opgeslagen op een bepaalde positie. Wanneer een krat moet worden uitgenomen of een nieuwe krat moet worden ingevoerd zal het WMS dit communiceren met de PLC besturingen (Siemens als Beckhoff) van het magazijn.

Detail informatie

Na het opzetten van het FDS (Functional Design Specifications), zal de software ontwikkelt moeten worden en worden getest. Wanneer dit succesvol is voltooid zal er een opleidingsprogramma geschreven moeten worden, zodat nieuwe engineers bij MA-IT leren programmeren in C#.Net en dit kunnen testen a.d.h.v. het automatische magazijn.

Locaties waar deze opdracht uit te voeren is; Deventer, Eindhoven, Almere, Assen of Gorinchem. De installatie staat in Deventer.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.