carriere ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

DCS toepassing in een volledig autonome mini frisdrank fabriek

MA-IT My Automation heeft een volledig autonome mini frisdrankfabriek voor het Experience Center van MA-IT. De autonome frisdrankfabriek zit vol technische innovaties, zodat de engineers iedere dag kunnen bij leren aan het automatiseren van productieprocessen.

Het project in het kort

Als toevoeging aan de Mini Frisdrankfabriek is er een DCS procescontrolesysteem van B&R geïmplementeerd. DCS staat voor Distributed Control System. Het DCS systeem maakt het mogelijk om systemen binnen de frisdrankfabriek beter en nauwkeuriger te beheersen.

Detail informatie

Graag willen wij optimaal gebruik maken van alle goederen binnen de fabriek. Of te wel een volledig geïntegreerd procesbeheersysteem, dat enerzijds de mate van engineering als wel de onderhoudskosten gedurende de gehele levenscyclus van de fabriek vermindert. Tevens zorgt een geïntegreerde alarm- en trendsystemen voor volledige transparantie zonder extra deskundige systeemkennis.

Eindresultaat: Goed FDS, software en succesvolle SAT met daarbij een volledige integratie van een B&R DCS Procescontrole systeem binnen de mini Frisdrankfabriek

Wat is er voor nodig

Heb je een technische achtergrond en volg je een technische HBO opleiding? Dan zou dit een mooie opdracht zijn waar je niet alleen op afstudeert, maar waar je ook gelijk alle basis beginselen meekrijgt die je later in je carrière nodig hebt.

Locaties waar deze opdracht uit te voeren is; Deventer, Eindhoven, Almere, Assen of Gorinchem. De soda factory staat in Deventer

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.