AUGMENTED REALITY IN DE INDUSTRIE

Augmented Reality

AFSTUDEEROPDRACHT

Augmented Reality in de Industrie

Augmented Reality gaat het echt worden in bepaalde machines. Eenvoudig zien waar storingen op zijn getreden, of kijken wat de productiegegevens op dit moment zijn. Op ons Experience Center in onze vestiging in Deventer is een geautomatiseerd magazijn ontworpen en gebouwd. Voor het magazijn ga je een Augmented Reality oplossing ontwerpen en maken. Ga jij met deze nieuwe techniek aan de gang?

Het project in het kort

Allereerst ga je onderzoek doen naar de verschillende oplossingen die er in AR land zijn. Je geeft een advies en gaat met de definitieve oplossing aan het werk. Je ontwikkeld een stuk software, waarmee je informatie uit de besturingssoftware (PLC) haalt en zorgt voor een goede presentatie via AR op het magazijn. Je werkt uiteraard mee aan een oplossing die eenvoudig op andere installaties is toe te passen.

Detail informatie

Je zult hier in ieder geval een backend moeten ontwikkelen in C#. Daarnaast kun je op productiecijfers uit bijvoorbeeld een MS SQL database halen om weer te geven. Een koppeling naar de PLC is ook altijd welkom. Als laatste maak je minipresentatie over AR, waarmee we onze engineers kunnen informeren over de mogelijkheden van AR.

Locaties waar deze opdracht uit te voeren is; Deventer, Son, Hilversum en Gorinchem. De installatie staat in Deventer.

Kijk eens hoe Koen het heeft ontwikkeld:

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.