carriere ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

Visualisatie technische bedrijfsprocessen d.m.v. een dashboard

MA-IT is bezig met de laatste ontwikkelingen binnen de IT als Industriële Automatisering. Zo zorgen wij ervoor dat de data fatsoenlijk gevisualiseerd kan worden in plaats van in een standaard lijst. Zo kan je bijvoorbeeld in één oogopslag zien wat de status van machine, productie, etc… is. Ook kan er gekeken worden wanneer onderhoud moet plaatsvinden of wat de ideale beschikbaarheid van de machines is. MA-IT is op zoek naar een gestandaardiseerde dashboard die alle data inzichtelijk kan maken vanuit de industrie.

Detail informatie

We willen graag dat er geanalyseerd wordt welke bedrijfsinformatie interessant is en meerwaarde kan bieden voor MA-IT en op welke manier deze informatie het best gevisualiseerd kan worden. De voorkeur
gaat uit naar een dynamische oplossing waarmee we zelf nieuwe informatie kunnen visualiseren en zo nieuwe verbanden kunnen leggen.

Interessante informatie:
* Bedrijf kritische informatie vanuit de machines
* Predictive Maintenance
* Productie gegevens
* Etc…

Wat is er voor nodig

Ben jij een persoon die graag in talen als C# of Python aan het werk gaat? Maar wil je je software ook een keer de wereld laten bewegen? Dan is dit jouw project. Deze opdracht is uit te voeren op één van onze kantoren in Deventer, Eindhoven, Almere, Assen en Gorinchem.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.