afstudeeropdracht robot techniek

Robotiseer assamblagewerk met R.O.S.

AFSTUDEEROPDRACHT

Robotiseer assemblage werk met R.O.S. / ABB

Onze ABB Robot op het Experience Center staat op dit moment even te pauzeren. Moe van al het assemblage werk. Kun jij hem weer aan de gang krijgen? Wij dagen je uit om hem zo te programmeren met ROS dat hij al de menselijke handelingen kan zien en na kan doen. Zo kan iedereen hem leren om werk uit te voeren.

Het project in het kort

Voor seriematig werk zijn robots de toekomst. Maar om voor serie een programmeur in te vliegen wordt een beetje prijzig. Jij gaat een systeem ontwikkelen die menselijke bewegingen kan tracken en die de robot instructies geeft deze bewegingen na te doen.

Detail informatie

Een ABB robot, bewegingssensoren, ROS (Robot Operating System) zijn ingrediënten voor één van de meest sexy opdrachten die we op dit moment hebben liggen.

Wat is er voor nodig

Heb jij kennis van verschillende programmeertalen (C++), databases en visualisatie. Dan vindt je in deze afstudeeropdracht voldoende om je lekker uit te leven.

Locaties waar deze opdracht uit te voeren is; Deventer, Eindhoven, Almere, Assen of Gorinchem. De robot staat in Deventer.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.