carriere ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

Marktonderzoek en marketingplan

MA-IT MyAutomation is de Kennis en Kunde leverancier voor de industriële automatisering. MA-IT helpt bedrijven met het succesvol bedenken, omschrijven en engineeren van projecten. Daarnaast worden engineers binnen de IA Professionals Academy kennis bijgebracht over techniek, methodieken en soft skills. Vanuit vestigingen in Deventer, Eindhoven, Gorinchem, Almere en Assen, helpen 120 specialisten klanten in de Benelux en ver daarbuiten.

Het project in het kort

We hebben twee branches waar we een mooie en uitdagende marketingafstudeeropdracht hebben; trainingen en een nieuw software product. Je mag zelf kiezen welk onderdeel je beter ligt en waar je interesses liggen. Je gaat een marktonderzoek opzetten en bepaald aan de hand van je conclusies, samen met het management het marketingplan voor de komende jaren. Daarna maak je een begin met de uitvoering van dit plan. Ondertussen heb je gewoon beschikking over een budget en draai je volwaardig mee.

Detail informatie

Je begint met het spreken van een aantal engineers die je meenemen in de twee verschillende onderdelen. Daarna bepaal je welke van de twee je voorkeur heeft en ga je aan het werk. Je doet marktonderzoek bij potentiële klanten en beantwoord de vragen waar klanten mee bezig zijn op dit moment en wat de problemen zijn waar ze tegenaan lopen. Daaruit volgt een advies hoe we nog beter kunnen inspelen op de behoeftes bij klanten. En hoe we deze klanten kunnen benaderen. Op basis van jouw document mag je de marketingstrategie opstellen.

Wat is er voor nodig

Je bent een gedreven HBO/WO student die de Nederlandse taal goed beheerst. Een klein beetje gevoel voor IT is wel zo handig, maar niet perse noodzakelijk. Analytisch denkvermogen en de wil om echt iets neer te zetten is wel essentieel.

Deze opdracht kan worden uitgevoerd op de vestigingen te Deventer, Almere of Eindhoven. Bij het succesvol afronden van deze afstudeeropdracht zijn we zeker geïnteresseerd om je een baan aan te bieden.

Meer informatie over Industry 4.0

Neem alvast een kijkje in de ontwikkeling van industry 4.0 in het volgende filmpje.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.