techniek

Visualisatie voor de frisdrank fabriek

AFSTUDEEROPDRACHT

Kun jij een fabriek visualiseren?

Op dit moment wordt er in het Experience Center een volledig autonome mini frisdrankfabriek opgebouwd. Het product van deze frisdrankfabriek is niet de frisdrank, maar de kennis die engineers kunnen opdoen van het automatiseren van productieprocessen. De autonome frisdrankfabriek zit vol technische innovaties die ook nog eens regelmatig kunnen worden geupdate door de partners van MA-IT MyAutomation.

Het project in het kort

Inzicht krijgen in OEE (productiviteit) en TPM (Total Productive Maintenance) zal in de toekomst steeds vaker met Augmented Reality gaan. Voor deze afstudeeropdracht ga jij de link leggen met de Industriële Automatisering en realiseer je deze Visualisatie.

Detail informatie

Je gaat onderzoek doen naar de verschillende Augmented Reality systemen die er zijn en maakt de keuze voor een toe te passen systeem. Daarna leer je een verbinding te leggen met de proces automatiseringssystemen en haalt daar de informatie uit die je nodig hebt voor het laatste stuk van de opdracht. Daarna neem je deze informatie en geeft deze weer via het AR systeem, zodat de gebruiker duidelijke informatie heeft over OEE en TPM.

Wat is er voor nodig

Een HBO / WO afstudeerder met enig gevoel voor techniek en de passie om uiteindelijk de spin in het web te zijn tussen Industriële Automatisering en Kantoor Automatisering. Structuur en enthousiasme zijn zeker een must. Daarmee ga je hier één van de leukste afstudeeropdrachten tegemoet die we op dit moment hebben. Ga jij het doen?

Locaties waar deze opdracht uit te voeren is; Deventer, Eindhoven, Almere, Assen of Gorinchem. De installatie staat in Deventer.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.