VISUALISATIE ERP DATA

Visualisatie ERP data

AFSTUDEEROPDRACHT

Visualisatie ERP data

Inzicht in gegevens wordt een stuk eenvoudiger als deze data grafisch wordt weergegeven. Bij deze opdracht ga je gegevens uit het ERP systeem visueel maken op bijvoorbeeld de kaart van Nederland. Zo willen we bijvoorbeeld zien, welke medewerker dicht bij een klant in de buurt woont, of wat de reistijd voor een collega is. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Het project in het kort

Je ontwikkelt hierbij een aantal tools die het mogelijk maakt om eenvoudig visuele representaties van data uit het ERP systeem te halen. Je doet onderzoek naar de verschillende visualisatie components die beschikbaar zijn en ontwikkelt een eigen systeem, waarbij een systeembeheerder zonder te programmeren data visueel kan gaan maken voor de collega's.

Detail informatie

We willen graag dat er geanalyseerd wordt welke bedrijfsinformatie interessant is en meerwaarde kan bieden voor MA-IT en op welke manier deze informatie het best gevisualiseerd kan worden. De voorkeur gaat uit naar een dynamische oplossing waarmee we zelf nieuwe informatie kunnen visualiseren en zo nieuwe verbanden kunnen leggen. Daarnaast zullen de huidige beschikbare data en systemen geanalyseerd moeten worden en gekeken moeten worden hoe deze (databases/backend) aangepast kunnen worden aan de nieuwe gewenste situatie. We willen uiteindelijk graag een werkend prototype/eindproduct dat gevisualiseerd wordt door middel van een LED scherm of App of webapplicatie etc.

Wat is er voor nodig

Een HBO / WO afstudeerder die bekend is met gestructureerd werken, die leergierig is en die altijd op zoek is naar nieuwe technieken en mogelijkheden. Abstract denken is zeker handig. Een aantal systemen waar je mee te maken krijgt? C#, Visual Studio en Firebird.

Locaties waar deze opdracht uit te voeren is; Deventer, Eindhoven, Almere, Assen of Gorinchem.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.