carriere ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

Kun jij een bal balanceren door middel van open source PLC Next?

Pas de controle theorie in de praktijk toe, in combinatie met onze Ball and Beam. De machine, bestaande uit een bal en balk systeem bestaat uit een lange balk en een bal dat door over heen en weer rolt. De balk kan worden gekanteld door middel van een servo. Dit systeem zorgt kan ervoor zorgen om onze engineers te trainen op de besturingstheorie.

Detail informatie

Voor dit onderzoek is het van belang om uit te zoeken hoe een open source PLC het best toepasbaar is voor de industrie. De PLC Next is een open besturingsplatform met modulaire engineeringssoftware en mogelijkheden tot Cloud integratie. Het mogelijke bewijs laat je zien door het laten besturen van de Ball and Beam. Men kan dan de effecten van linearisering, aannames en modelleringsfouten onderscheiden door de verschillen tussen simulaties en reële experimenten. Hiervoor zal ook een HMI moeten worden ontwikkeld voor het bedienen en visualiseren van het systeem.

Wat is er voor nodig

Dus heb jij kennis van verschillende programmeertalen, databases en visualisatie. Wellicht kan deze afstudeeropdracht je uitdagen tot een geweldig project dat gericht is op de toekomst door middel van een aansturing met open source PLC next. Deze opdracht is uit te voeren op één van onze kantoren in Deventer, Eindhoven, Almere, Assen en Gorinchem.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.