Industriële automatisering vacatures

carriere Ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

Vacatures industriële automatisering bij MA-IT MyAutomation

Binnen de industriële automatisering hoef je jezelf nooit te vervelen. Door nieuwe technieken, koppelingen en robotisering blijft het werk altijd uitdagend. Bij MA-IT MyAutomation zijn wij op zoek naar zowel ervaren als startende Software Engineers Industrial Automation. Wil jij software bedenken, beschrijven, schrijven en implementeren  voor PLC / SCADA? Dan zit je bij ons meer dan goed. Lees snel door dan vertellen wij jou eerst waarom werken bij MA-IT MyAutomation interessant voor jou is. Bekijk snel onze Industriële Automatisering vacatures.

Wat kun je verwachten als je bij ons aan de slag gaat en wat vragen wij van je? 

Wij gaan voor een lange-termijn relatie met je. Dat betekent een vast dienstverband en een persoonlijk budget voor trainingen en opleidingen. Je krijgt een mentor, die je met raad en daad bijstaat bij het uitstippelen en doorlopen van je groeipad. Ook onze verdere arbeidsvoorwaarden, die meegroeien met je kennis en ervaring, zijn zonder meer gunstig.

Bij MA-IT werk je samen met meer dan 130 betrokken collega’s die vanuit onze vestigingen in Deventer, Eindhoven, Gorinchem, Almere en Assen leuke, uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers uitvoeren. Deze opdrachtgevers zijn actief in een grote verscheidenheid van branches actief.

Als je bij ons aan de slag wilt als Industrial Automation Engineer dan vragen we een afgeronde technische HBO opleiding (bijvoorbeeld: elektrotechniek, mechatronica, automatiseringstechniek of IT) of je hebt een HBO werk- en denkniveau verkregen door relevante werkervaring.

Afhankelijk van waar je werkt zijn eventueel aanvullende trainingen nodig. Doordat wij met verschillende opdrachtgevers werken kan het dus soms zijn dat je in een andere branche ook andere aanvullende kennis nodig hebt.

Ben je al wat ouder? Laat dat je niet weerhouden om te solliciteren. Leeftijd is voor ons niet relevant, net als geslacht of etnische afkomst. Kennis en kunde, en de wil om je daar verder in te ontwikkelen, daar zijn we in geïnteresseerd. Bekijk hieronder alle Industriële Automation vacatures bij MA-IT.

Wil je meer uitdaging in je werk? Mogelijkheden om echt door te groeien? Afwisselende projecten? Bij MA-IT vind je de ideale omgeving om die wensen te realiseren.

 

Stuur ons dan direct je CV of Linked_In profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom werken bij MA-IT?

Investeer in je toekomst

 

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Je kunt bij ons aan de slag als junior, medior of senior in functies als:

Engineer Industrial Automation

  • Software Engineer Industriële Automatisering
  • Control Engineer Industriële Automatisering

Traineeships

In theorie is HBO voldoende. Je hebt aangetoond over voldoende denkniveau te beschikken en er is heel wat theoretische kennis naar binnen gegaan. Ook bij de stageplaatsen en de afstudeeropdracht heb je veel geleerd. Maar is dit voldoende om succesvol als engineer Industrial Automation aan de gang te gaan bij een werkgever?

Waarschijnlijk wel. De eerste jaren van je carrière bestaan uit; kunde opdoen, een netwerk opbouwen, relevante werkervaring opdoen en veel op de snufferd gaan. Maar misschien kan het wel een stuk eenvoudiger.Wij hebben we een training opgezet om binnen een half jaar een vliegende start te maken van je carrière.

De Industrial Automation Engineer vacatures op een rijtje

Binnen MA-IT MyAutomation hebben we genoeg vacatures voor ervaren en startende IA Engineers. Doordat we veel verschillende locaties hebben kan je onder andere terecht in Almere, Eindhoven, Deventer, Gorinchem en Assen. We zullen de verschillende Industriële Automatisering Engineer vacatures doornemen.

Junior/Trainee IA Engineer Software/Control vacatures:

Binnen MA-IT MyAutomation zijn we op zoek naar Junior/Trainee Control Engineers Industriële Automatisering die zich willen blijven ontwikkelen. Als Junior/Trainee begin je gelijk aan ons eigen Academy traject van 2 tot 3 maanden. Onder persoonlijke begeleiding laat je onze procesinstallatie, magazijn, legofabriek of robots tot leven komen. We leren jou hoe je een project ontwerpt middels ISA-88 en dit ontwerp vertaal naar een Functioneel Ontwerp(FO). Vanuit het FO wordt de software geschreven en aan de machine getest. Onze jobcoach ondersteunt je met het ontwikkelen van je softskills, waardoor je technische skills tijdens een project nog beter tot z’n recht komen.

Tijdens je traineeship zal je jezelf bezig houden met het ontwikkelen van software voor uitdagende industriële projecten, uiteraard onder begeleiding. Bij MA-IT MyAutomation zal je werken voor een zeer diverse klantenkring. Je kan dan denken aan machinebouw, maritime tot Food & Feed.

Door de combinatie van opleidingen en begeleiding krijgt je carrière een boost en zul je snel doorgroeien tot medior IA engineer! Hierbij heb je altijd het team van MA-IT op de achtergrond, waarmee je een hechte band creëert.

Medior IA Engineer Software/Control vacatures:

Heb jij 2-4 jaar ervaring als Engineer in de Industrial Automation? Dan is de vacature voor Medior IA Engineer misschien wel geschikt voor jou. Vind jij het leuk om junioren te begeleiden in onze IA professionals Academy? Dan zijn wij daar ontzettend blij mee, want kennis- deling vinden wij erg belangrijk binnen MA-IT. Hierdoor groeit het kennisniveau van de Engineers binnen MA-IT.

Bij MA-IT MyAutomation werken heeft veel voordelen zoals de grote diversiteit aan klanten in de machinebouw, maritime en Food & Feed. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij een goed salaris en pensioenopbouw krijgt.

Wij zijn op zoek naar Medior Hardware Engineers voor onze locaties in Assen, Gorinchem, Deventer, Almere en Eindhoven.

Senior IA Engineer Software/Control vacatures:

Ben jij als Senior Industrial Automation Engineer op zoek naar een bedrijf waar wel nog in jou geïnvesteerd wordt? Dan zit je bij ons goed! Vaak zien we dat veel bedrijven het hier laten afweten terwijl wij het belangrijk vinden dat jij mee kan groeien in de snel veranderende techniek. Bij MA-IT krijg je ook als senior een bijna onbeperkt opleidingsbudget, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen in je kennis en kunde.
Als Senior/Lead Engineer ben je bezig met het bedenken en ontwikkelen van oplossingen voor onze klanten. Het is belangrijk dat je goed kan luisteren naar klant en met een goed advies komt voor de beste oplossing. Je schrijft een functioneel- en technisch ontwerp en bewaakt de planning van je team. Vervolgens ontwikkel je de juiste PLC/SCADA/DCS software via de juiste standaarden (ISA88/PackML en ISA95).
Je komt bij ons in aanmerking voor deze rol als je 5+ jaar ervaring hebt als Software/Control Engineer in de industriële automatisering.
Wil je meer weten over onze Senior/Lead Hardware Engineer vacatures? Bekijk deze dan voor Eindhoven, Deventer, Assen, Gorinchem en Almere.

Wat is het salaris van een IA Engineer bij MA-IT MyAutomation?

Binnen MA-IT MyAutomation zetten we niet alleen in op een goed salaris en pensioenopbouw, maar investeren we ook veelvuldig in jouw ontwikkeling.

Wij begrijpen dat het salaris een belangrijk onderdeel is voor veel kandidaten, maar je werkplezier moet minstens zo leuk zijn. Wat je maandelijks kan verdienen hangt echt af van jouw ervaring. Wat wij je wel kunnen vertellen is dat het een goed salaris is met pensioen.

Daarnaast hangen er ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan onze Hardware Engineer vacatures. Zo krijg je diverse netto vergoedingen voor telefoon en internet en blijven we in jou investeren door middel van een ruim opleidingsbudget. Zo zorgen wij ervoor dat jouw kennis meer dan up-to-date is, je veel plezier haalt uit het leren en uitvoeren en ook nog eens goede vergoedingen krijgt. We willen graag dat jij je helemaal thuis voelt binnen MA-IT MyAutomation.

Een goede toekomst

Binnen de Industriële Automatisering ben je nooit uitgeleerd. De technieken veranderen razendsnel en als jij iemand bent die hier graag in mee gaat dan zit je hier goed. Wij zorgen er samen voor dat je naar een hoger niveau wordt gebracht met onze trainingen.

Als IA Engineer ga je een leuke toekomst tegemoet, dus solliciteer vandaag nog op een van onze IA vacatures of Hardware Engineer vacatures.

Niet alleen software ontwikkelen, maar jezelf ook

Van Passie naar Droombaan op bezoek bij MA-IT MyAutomation