ICT vacatures

carriere Ma-it

OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN

MA-IT: WIJ DAGEN JE UIT

ICT vacatures bij MA-IT MyAutomation

Ben je op zoek naar een baan in de branche ICT? Bij MA-IT MyAutomation zit je meer dan goed. Kan jij geen genoeg krijgen van JAVA, XHTML, CSS en JQUERY? Lees dan snel door dan vertellen wij jou eerst waarom werken bij MA-IT MyAutomation interessant voor jou is. Bekijk snel onze ICT vacatures.

Wat kun je verwachten als je bij ons aan de slag gaat en wat vragen wij van je? 

Wij gaan voor een lange-termijn relatie met je. Dat betekent een vast dienstverband en een persoonlijk budget voor trainingen en opleidingen. Je krijgt een mentor, die je met raad en daad bijstaat bij het uitstippelen en doorlopen van je groeipad. Ook onze verdere arbeidsvoorwaarden, die meegroeien met je kennis en ervaring, zijn zonder meer gunstig.

Bij MA-IT werk je samen met meer dan 130 betrokken collega’s die vanuit onze vestigingen in Deventer, Eindhoven, Gorinchem, Almere en Assen leuke, uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers uitvoeren. Deze opdrachtgevers zijn actief in een grote verscheidenheid van branches actief.

MA-IT vraagt van haar medewerkers een opleiding op HBO-/WO-niveau en tenminste twee jaar werkervaring. Naast ambitie om persoonlijk te groeien gedij je met eigenschappen als loyaal, flexibel, betrouwbaar, betrokken en eerlijk het beste in onze transparante, open organisatie.

Ben je al wat ouder? Laat dat je niet weerhouden om te solliciteren. Leeftijd is voor ons niet relevant, net als geslacht of etnische afkomst. Kennis en kunde, en de wil om je daar verder in te ontwikkelen, daar zijn we in geïnteresseerd. Bekijk hieronder alle ICT vacatures bij MA-IT.

Wil je meer uitdaging in je werk? Mogelijkheden om echt door te groeien? Afwisselende projecten? Bij MA-IT vind je de ideale omgeving om die wensen te realiseren.

 

Stuur ons dan direct je CV of Linked_In profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spreekt één van deze ICT vacatures je aan? Zin om bij ons te komen werken?

Waarom werken bij MA-IT?

Investeer in je toekomst

 

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Je kunt bij ons aan de slag als junior, medior of senior in functies als:

ICT

  • Software Specialist
  • Database Ontwikkelaar
  • Systeemanalist
  • Functioneel Beheerder
  • Migratie Specialist

Traineeships

In theorie is HBO voldoende. Je hebt aangetoond over voldoende denkniveau te beschikken en er is heel wat theoretische kennis naar binnen gegaan. Ook bij de stageplaatsen en de afstudeeropdracht heb je veel geleerd. Maar is dit voldoende om succesvol als engineer Industrial Automation aan de gang te gaan bij een werkgever?

Waarschijnlijk wel. De eerste jaren van je carrière bestaan uit; kunde opdoen, een netwerk opbouwen, relevante werkervaring opdoen en veel op de snufferd gaan. Maar misschien kan het wel een stuk eenvoudiger.Wij hebben we een training opgezet om binnen een half jaar een vliegende start te maken van je carrière.

Welke ICT vacatures wij voor jou hebben

Binnen MA-IT MyAutomation hebben we verschillende toffe ICT banen. En het leuke is dat er steeds meer mogelijkheden bijkomen! De meest populaire ICT vacatures zal ik even kort met je doornemen, zodat je een beeld hebt van de mogelijkheden.

JAVA Specialist:

Ben jij iemand die daadwerkelijk lol heeft in het ontwikkelen van een efficiënte code/software? Perfect! De eerste match is gemaakt. Jij bent als JAVA Specialist bezig met het ontwerpen en ontwikkelingen van maatwerkoplossingen in de back-end.

Een grote pré is dat je kennis hebt van Java, XHTML, stylesheets (CSS) en JQUERY. Ben je bekend met WebSphere? Dan sluiten onze wensen aan op jouw kennis. Binnen MA-IT MyAutomation vinden we het erg prettig als je proactief kan werken en graag wilt doorleren. Daarom zorgen wij er voor dat je met onze trainingen een nog betere ICT’er kan worden! Een win-win, toch?

Naast dat jij codeertaal kan snappen en schrijven is het ook wel fijn als de Nederlandse en Engelste taal jou machtig zijn.

.NET  ontwikkelaar:

Als .NET ontwikkelaar ben je bezig met het ontwerpen van ERP systemen en kassa systemen voor mooie klanten in Nederland. Dit kunnen zowel grote als kleine projecten zijn. Door jouw kennis op het gebied van Visual Studio .NET en C#ASP.NET, MVC en MSsql kan jij maatsoftware maken. Wil jij binnen de ICT werken als .NET ontwikkelaar? Solliciteer dan direct!

PHP Specialist:

Wij zijn intensief op zoek naar mensen die onze ICT-afdeling komen versterken als PHP specialist. Wat wij van jou vragen is dat je kennis hebt van PHP, XHTML, stylesheets (CSS) en Javascript. Ext JS. Ook kennis van UML, Scrum en Zend (Framework) / MVC is zeer gewenst. Wij zoeken nog proactieve ICT’ers die als PHP specialist aan de slag willen in Deventer, Papendrecht, Eindhoven of Barneveld.

Wat is het salaris van een ICT’er bij MA-IT MyAutomation?

Het meeste plezier haal je uit je werk als je daadwerkelijk doet wat je ook leuk vindt. Als jij gek bent op coderen en proactief op zoek bent naar het steeds maar verbeteren van je eigen kennis en kunnen dan kan je heel ver komen in de wereld van ICT.

Naast dat je plezier uit je werk haalt wil je natuurlijk ook goed verdienen. Wat je maandelijks kan verdienen hangt echt af van jouw ervaring. Wat wij je wel kunnen vertellen is dat het een goed salaris is met pensioen.

Daarnaast hangen er ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan onze ICT vacatures. Zo krijg je diverse netto vergoedingen voor telefoon en internet en blijven we in jou investeren door middel van een ruim opleidingsbudget. Zo zorgen wij ervoor dat jouw kennis meer dan up-to-date is, je veel plezier haalt uit het leren en uitvoeren en ook nog eens goede vergoedingen krijgt. We willen graag dat jij je helemaal thuis voelt binnen MA-IT MyAutomation.

Een goede toekomst binnen de ICT

Ook in 2022 wordt er weer een goede groei verwacht binnen de ICT. Wij zijn natuurlijk niet voor niets op zoek naar nieuw personeel met onze openstaande ICT vacatures. Doordat digitalisering erg belangrijk is binnen Nederland ga je ook aan de slag met vraagstukken waar jij actief aan bijdraagt. Met jouw toekomst zit het dus vast wel goed!

Niet alleen software ontwikkelen, maar jezelf ook

Van Passie naar Droombaan op bezoek bij MA-IT MyAutomation