Collegas leren kennen tijdens een bordspellen avond

Collega’s leren kennen tijdens onze Pizza Sessies

techniek

over MA-IT MyAutomation

Nieuws

Collega’s leren kennen tijdens onze Pizza Sessies

Zeker niet verplicht, maar wel uitermate gezellig zijn de pizza sessies voor al onze collega’s. Zowel voor de engineers als de rest van de groep. Er zijn pizza sessies om nieuwe technieken te onderzoeken, kennis te delen of om bijvoorbeeld bordspelen met elkaar te spelen. Zo leren de collega’s elkaar nog beter kennen in een ontspannen atmosfeer. De mensen organiseren de sessies zelf, iedereen kan zich aanmelden en wij faciliteren.

Zo maken we een nog sterker team, waarbij de collega’s uit de verschillende disciplines elkaar beter leren kennen en elkaar dus nog makkelijker weten te vinden. Maar ook ontstaan er vriendschappen tussen een collega’s, die een heel leven mee kunnen gaan. Want de groep mensen waarmee we intensief werken zijn niet alleen collega’s, maar in een bedrijf zoals het onze soms ook net iets meer.

Dus zeker niet verplicht, maar wel leuk. Wil jij ook in een team werken, waar er ook ruimte is voor kennis delen of in een leuke ontspannen sfeer een bordspel spelen? Bij een bedrijf waar het streven naar zelfontwikkeling geen papieren tijger is, maar echt beleeft wordt? Bekijk dan onze vacatures, neem contact met ons op of kom eens langs op ons Experience Center.

Collegas leren kennen tijdens een bordspellen avond
Collega's leren kennen tijdens een bordspellen avond