Robert Krapels ontving zijn IA Professional Academy diploma

Robert Krapels ontvangt zijn IA Professional Academy diploma

techniek

over MA-IT MyAutomation

Nieuws

Robert Krapels ontvangt IA Professional Academy diploma

Omdat hij al enige tijd op een mooi project aan het werk was, was de diploma uitreiking er even bij in geschoten. Dus toen Robert Krapels afgelopen week even op kantoor voor overleg was met een aantal van onze Hardware Engineers, greep Marc Waarle gelijk de gelegenheid aan om Robert zijn IA Professionals Academy diploma uit te reiken.

Hoewel Robert al de nodige ervaring in de industriële automatisering heeft, mocht ook hij bij indiensttreding door de IA Professional Academy heen. Een goede manier om onze methodieken en technieken te leren kennen, maar ook om eens goed kennis met elkaar te maken. Als een engineer door de Academy heen is, durven we hem of haar met een gerust hart op klantprojecten te zetten.

Robert Krapels ontving zijn IA Professional Academy diploma

Meer over de IA Professional Academy?

Wat is de IA Professional Academy

Of je nu een starter bent, of al ruime ervaring hebt. Of je nu software engineer in de IA bent, of hybride software engineer wilt worden. De IA Professional Academy is de door engineers van MA-IT MyAutomation opgezette opleiding voor eigen engineers en voor engineers van onze klanten. Tijdens de Academy leer je naast technieken en methodieken om succesvol aan het werk te zijn in de engineering, maar ook de soft skills krijgen de nodige aandacht. Start je bij MA-IT MyAutomation als starter of junior, dan duurt de Academy 2-3 maanden. Heb je al ervaring, dan heb je 1 of 2 maanden nodig om het traject te doorlopen.

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?