Jesper Kroes ontvangt IA Professionals diploma

Weer 4 van onze Software Engineers voltooien de IA Professional Academy

techniek

over MA-IT MyAutomation

Nieuws

IA Professional Academy Engineers studeren af

De IA Professional Academy is uitgegroeid tot dé plaats waar Software Engineer en Hybride Software Engineers een enorme boost kunnen geven aan hun Kennis en Kunde. Afgelopen 2 maanden hebben weer een aantal Engineers van MA-IT dit traject afgerond. We feliciteren Sjors van der Linden, Jesper Kroes, Ian Arbouw en Jasper Groen. Een aantal van deze heren is al druk aan het werk op mooie projecten voor onze klanten, maar uiteraard staan we u graag te woord als u nog een gemotiveerde en goed opgeleide engineer zoekt voor een project.

Wat houdt de IA Professionals Academy in?

Alle Software Engineers die bij MA-IT MyAutomation in dienst komen, doorlopen een versie van de IA Professionals Academy. De Academy werkt aan de methodieken en soft skills van de engineers, maar ook aan de technische kant. Medior en Senior Software Engineers vliegen vaak redelijk rap door het technische stuk van de Academy heen en er wordt dan voor hen ook extra aandacht besteed aan de methodieken (o.a. ISA-88) en de soft skills. De Junioren en Trainee’s hebben uiteraard vaker wat langer nodig.

De volledige Academy bestaat uit theorie en het doorlopen van een compleet realistisch project. Na het voltooien van de theorie en het project, hoort voor de juniors en trainee’s ook een praktijk stuk bij of voor een gerenommeerde klant van MA-IT, onder begeleiding van een engineer van de IA Professional Academy.

Ook klanten bieden we de mogelijkheid hun engineers een stuk verder te brengen. De IA Professional Academy is toegankelijk voor alle klanten van MA-IT. Interesse? Kijk op de site van de IA Professional Academy.

Jesper Kroes ontvangt IA Professionals diploma

Op het Experience Center in Deventer, ontving Jesper Kroes zijn felbegeerde diploma uit handen van Academy Coördinator en techneut pur sang; Marc Waarle.

Ben jij een software engineer

met ambitie tot groei?

Neem contact met ons op en maak een afspraak.

We zijn druk op zoek naar Software- en Hardware Engineers die een stap willen maken in hun carrière. Die geen mooie verhalen willen horen over opleidingen, maar die echt in een aantal maanden een grote stap kunnen zetten. Bij een werkgever waar Kennis delen tussen de engineers onderling normaal is. Waar we heeeel veeeeel speelgoed hebben staan waar engineers de vingers voor aflikken. Speelgoed waar je de nieuwste technieken kunt leren. Zoals onze soda factory, ons magazijn, maar ook heel veel los speelgoed zoals de X90.

Stuur je CV eens op, of maak gelijk een afspraak. Je kunt ook altijd even de vacatures bekijken. Staat daar de functie die je zoekt er niet tussen? We horen het graag van je.

De Academy in het kort