Aram Malas ontvangt de prijs voor Onderneming van het Jaar

Winnaar Deventer Overall onderneming van het jaar 2020

techniek

over MA-IT MyAutomation

Nieuws

Winnaar Deventer Overall onderneming van het jaar 2020

Afgelopen dinsdag is MA-IT MyAutomation uitgeroepen tot onderneming van het jaar 2020 in Deventer in de categorie Overall. Tijdens de tweede editie van het Deventer Ondernemers Event (DOE) werden de winnaars van dit jaar bekend gemaakt. Deze verkiezing is georganiseerd door het DEP (Stichting Deventer Economisch Perspectief), een samenwerkingsverband tussen de gemeente Deventer, het onderwijs en de ondernemers van Deventer.

Het DEP heeft drie pijlers; de slimme campusstad, werklocaties van de toekomst en verbindende kennisstad. Bij deze laatste staat Human Capital in de techniek- en ict- sector centraal. Daar past MA-IT MyAutomation volgens de jury dan ook goed tussen. Als kennis en kunde leverancier voor de Industriële Automatisering verbinden we techniek en ICT (denk maar aan de Hybride Engineers die we opleiden).

Daarnaast is MA-IT al jaren bezig de Engineers van de toekomst op te leiden, door een eigen Academy en Experience Center op te zetten en samenwerkingen aan te gaan met studenten (bv Sv Watt, Sv Amoras, Ingenium Cabo Bianci en Green Team Twente) en opleidingen (o.a. Saxion, Windesheim, HAN en Avans). Ook organiseert MA-IT al een aantal jaren een Summer School voor HBO studenten die meer willen weten over de Industriële Automatisering.

Industrie en Deventer horen bij elkaar

Een aantal  in Nederland, Europees of zelfs wereldwijd heel bekende namen uit de industrie horen bij Deventer. Denk eens aan Bussink, Auping en Stegeman. In de loop der tijd verdwijnt er een stuk industrie uit Deventer of worden fabrieken overgenomen (Thomassen & Drijver [overgenomen door Ardagh], Roto Smeets [failliet] of Ankersmit). Maar de gemeente Deventer, het onderwijs in Deventer en de ondernemers van Deventer begrijpen dat ICT, Techniek en Machinebouw bij Deventer horen. Met extra aandacht en samenwerkingen blijft de industrie in Deventer.

Iedereen bij MA-IT MyAutomation is zeer verheugt met het winnen van de prijs. MA-IT zal zich blijven inzetten aan het verder uitbouwen van het imago van Deventer als techniek en ICT stad. We willen uiteraard de jury bedanken voor de erkenning en de vele geïnteresseerden bedanken voor hun aanwezigheid.

Krantenartikel in De Stentor
Ook De Stentor had aandacht voor MA-IT MyAutomation als winnaar van De Onderneming van Het jaar 2020
Aram Malas ontvangt de prijs voor Onderneming van het Jaar
Aram Malas ontvangt de prijs voor Onderneming van het Jaar uit handen van Wim Smit van Value2Health