lunch app afstudeeropdracht

Onderzoek naar VisiWin

AFSTUDEEROPDRACHT

Onderzoek naar toepasbaarheid VisiWin 7

VisiWin van INOSOFT is een open systeem om HMI software mee te maken. Deze software begint langzaam terrein te winnen in de Industriële Automatisering. Omdat de engineers van MA-IT MyAutomation graag op de hoogte blijven van innovatieve ontwikkelingen, ga jij meehelpen te onderzoeken of en hoe VisiWin kan worden gebruikt door onze engineers.

Het project in het kort

Je gaat allereerst onderzoek doen naar het pakket zelf, je doet onderzoek naar de normale HMI functionaliteit, je kijkt naar de mogelijkheden om vanuit C# delen van VisiWin te gebruiken en gaat om de mogelijkheden goed te onderzoeken een HMI oplossing voor één van onze installaties op ons Experience Center maken met behulp van VisiWin en C#.

Wat is er voor nodig

Uiteraard VisiWin en Visual Studio, een goede notebook en veel doorzettingsvermogen. Dat zijn de belangrijkste punten die nodig zijn. Onze Software Engineers kunnen je uiteraard op het juiste pad zetten als het om domein kennis gaat.

Locaties waar deze opdracht uit te voeren is; Deventer, Son, Hilversum en Gorinchem. Afhankelijk van de installatie die je gaat automatiseren kun je dit uitvoeren op één van de kantoren van ons.

Reageer op deze afstudeer opdracht!

Ben je op zoek naar een afstudeerdracht en lijkt deze opdracht je wat? Reageer dan nu nog. We hebben een beperkt aantal plaatsen per jaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Vul het afstudeerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook op 085-130 25 26. Vraag naar Fabian Grootfaam.

Stuur ons direct je
CV of LinkedIn profiel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.